Forum » Programska oprema » Izbris priponke v mailu - Outlook 2007
Izbris priponke v mailu - Outlook 2007
franckranc ::
Stanje: dostikrat dobim maile, kjer je poleg koristne informacije se kaksna izredno velika priponka (audio, video), ki pa je povsem nekoristna.
Zelje: ker zaradi evidence shranjujem in arhiviram vse maile, bi rad odstranil samo priponko (zazeljeno je, da ostane ime - vcasih so tudi koristne stvari npr. slike, ki jih sicer takoj "pospravim" drugam), vse ostalo pa naj ostane.
Tako bi lahko imel veliko manjse (in s tem hitrejse) arhive.
Vprasanje: ce ima kdo kaksno resitev/idejo, prosim...
Hvala!
Franc
Zelje: ker zaradi evidence shranjujem in arhiviram vse maile, bi rad odstranil samo priponko (zazeljeno je, da ostane ime - vcasih so tudi koristne stvari npr. slike, ki jih sicer takoj "pospravim" drugam), vse ostalo pa naj ostane.
Tako bi lahko imel veliko manjse (in s tem hitrejse) arhive.
Vprasanje: ce ima kdo kaksno resitev/idejo, prosim...
Hvala!
Franc
franckranc ::
Kolikor sem prebral, zna biti to to...
HVALA!!!
Ce pa se kdo pozna se kaksno brezpracno varianto...
HVALA!!!
toxius ::
Kolikor sem prebral, zna biti to to...
HVALA!!!
Spomnim se, da sem brskal po PDFjih od revije Monitor in (žal ne vem v kateri številki) sem zasledil dodatek k outlooku, ki to počne... ločuje priponke od mailov in jih shranjuje v neko mapo... Najbrž nisem nič s tem pomagal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 275784 (20715) | Matko |
» | Outlook sinhronizacijaOddelek: Programska oprema | 5154 (1695) | Machete |
» | Izdelava svojega "dropboxa"Oddelek: Izdelava spletišč | 4725 (3202) | techfreak :) |
» | Kako napisati dober...odličen CV?Oddelek: Loža | 15508 (10643) | tony1 |
» | Izšel Thunderbird 2.0Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7720 (6017) | MrStein |