Forum » Programska oprema » Synergy
Synergy
dba ::
Zanima me, če tole: http://synergy2.sourceforge.net/
Deluje na kombinaciji xp sp3 / vista sp1 64bit?
Našel sem "zahtevano" strojno opremo, ne vidim pa če deluje na visti 64...
Deluje na kombinaciji xp sp3 / vista sp1 64bit?
Našel sem "zahtevano" strojno opremo, ne vidim pa če deluje na visti 64...
PARTyZAN ::
Dela, ampak je ogromno problemov z vsemi okni, ki so novejsa od XPjev. Glede na to, da je projekt mrtev ze nekaj casa, bi bilo treba poiskati alternativo (ce sploh obstaja).
Karlos ::
Meni je delalo super med Win XP in Visto 64, delal sem pa še v VMwaru na XP.
Sai Baba: "Dam vam to, kar hočete, da boste hoteli to, kar vam želim dati."
dba ::
Probal sm... včeraj ponoči... delalo je, bil sm navdušen, nastavim avto start, danes zjutraj ne dela... na eni mašini piše, da je skonektana na drugo, na drugi piše dani nobenih clientov... nevem... škoda, ker se mi je dopadlo ;)
Zgleda kul, ampak na zalost je stvar zame neuporabna. Lepota Synergyja je v tem, da je open-source IN cross platform. Na prakticno kateremkoli OSu lahko poganjas streznik, povezes se pa lahko z katerega koli drugega OSa. Jaz bi krvavo potreboval aplikacijo, ki je sposobna tipkovnico/misko sharat tudi z Linuxom/OS X-om.
Synergy je nekaj posameznikov ocitno forkalo v Synergy Plus. Trenutno so posodobljene binarne datoteke na voljo zal samo za okna.
Upam, da se bodo stvari z casom porihtale, in da bomo spet imeli multi-platform aplikacijo te vrste :).
Upam, da se bodo stvari z casom porihtale, in da bomo spet imeli multi-platform aplikacijo te vrste :).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 se prodaja odlično (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 17274 (14668) | jest10 |
» | Windows 7 začel uspešno (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 15315 (10997) | Jst |
» | Dva sistema na eni ploščiOddelek: Novice / Matične plošče | 4654 (3056) | MacQ |
» | Windows 7 beta hitrejša od Viste, XP (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 27137 (14611) | koyotee |
» | Nova anketa: število monitorjev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ankete | 11664 (8532) | Matevžk |