Forum » Programska oprema » Acronis True Image 9 Home
Acronis True Image 9 Home
Timx ::
Lp, imam sledeč problem, danes sem hotel obnoviti particijo, a se mi je zgodilo da mi je ni hotelo obnoviti ker je prišlo do neke napake. Ker že dolgo nisem delal s tem programom, sem mogoče nekje med delom naredil napako. Sedaj me zanima če bi lahko kdo napisal po korakih kaj je treba naredit.
Am še neki, ko pridem do 4 koraka (specify restore settings of partition C), morem izbrat novo lokacijo particije, katero izmed teh na tem linku potem izberem ?
Hvala za odgovore že vnaprej.
Am še neki, ko pridem do 4 koraka (specify restore settings of partition C), morem izbrat novo lokacijo particije, katero izmed teh na tem linku potem izberem ?
Hvala za odgovore že vnaprej.
- spremenil: Timx ()
gregyk ::
Izbereš pač tisto particijo, ki jo hočeš obnoviti ... To pa samo ti veš, za katero si naredil backup, C ali D.
neres ::
se mi je zgodilo da mi je ni hotelo obnoviti ker je prišlo do neke napake.
Si dal 'validate' particije?
Lahko poskusiš to.
Namreč meni se je enkrat zgodilo da ni "šla skozi" pri validiranju.
Zakaj točno ne vem, ampak sumim da je bil sistem preveč navit ko sem delal backup (ali pa okvara na cpuju/ramu).
Tako da vedno dajam 'validate', če hočem bit bolj siguren.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samodejna posodobitev in izguba podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 1898 (1145) | harmony |
» | Kloniranje oz.BACKUP op.sistema IN INSTALIRANIH PROGRAMOV iz C:/Program Files-aOddelek: Operacijski sistemi | 4199 (3389) | hojnikb |
» | Windows 8 izbrisal datotekoOddelek: Operacijski sistemi | 1627 (1268) | MrStein |
» | Usut filesystemOddelek: Programska oprema | 1506 (1255) | PrimozR |
» | dodal se en disk, instalacija xp spodletela kaj storiti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1608 (1370) | amater |