Forum » Navijanje » NEC CD-RW navijanje
NEC CD-RW navijanje
bozicek ::
WhiteAngel je spraseval ce se da naviti CdRW.
No jaz imam Nec 7700A(12 kratnik) in bi sprobal dati gor BIOS od 7900(16 kratnik ce se ne motim).
In sedaj me zanima ali ima 7900 samo malce hitrejse obrate ali mogoce tudi mocnejsi laser.
Ce ima samo hitrejse obrate mislim, da bi se dalo samo BIOS nov zapeci pa bo.
Se poiskat moram fireware od 7900 pa bomo videli.
Sam malce cvikam. Zdele mam ful filmov za presnet pa ce ga hudic vzame sem v pi###...
No jaz imam Nec 7700A(12 kratnik) in bi sprobal dati gor BIOS od 7900(16 kratnik ce se ne motim).
In sedaj me zanima ali ima 7900 samo malce hitrejse obrate ali mogoce tudi mocnejsi laser.
Ce ima samo hitrejse obrate mislim, da bi se dalo samo BIOS nov zapeci pa bo.
Se poiskat moram fireware od 7900 pa bomo videli.
Sam malce cvikam. Zdele mam ful filmov za presnet pa ce ga hudic vzame sem v pi###...
Darila letos samo za poredne
Dr_M ::
hm, tko ti bom reku, u najslabsem primeru nebos mogu flashat.zaj*bat pa nimas kej.jest sm probu z enim mitsumije to, pa nc druzga ni blo kot to, da mi je napisal da ni taprav model.pomoje se nimas cesa bat.
Dj-Prah ::
Zadeva je taka.Jest mam doma NEC 7900A,ki je 24x.
Intel Celeron 1000Mhz@1400Mhz-Vulcano 9,Hercules 3D Prophet 8500LE 128MB DDR TV/DVI,512MB SDRAM,Asus CUSL2-C Black Pearl
CHAOS ::
Jaz mam tud tega neca pa noce na nekatere nosilce pisat z 24x hitrostjo.. oz. redko kda sploh pise z 24x, ponavadi pise kar z 8x.. ??? Pa sorry za ta intermeco...
'They have computers, and they may have other weapons of mass destruction.'
Dj-Prah ::
Sej pr meni je isto.Pise 8x hitrost na nekatere cdje.Sem se malo pozanimal pa so rekli da je to odvisno od kvalitete cdjev,bi blo to res????
MMORE-jevi 1-24x hitrost mi pise samo na 8x ali pa na 4x hitrost.
Ne vem ka bi napravo. Ma kdu kaksen predlog???
MMORE-jevi 1-24x hitrost mi pise samo na 8x ali pa na 4x hitrost.
Ne vem ka bi napravo. Ma kdu kaksen predlog???
Intel Celeron 1000Mhz@1400Mhz-Vulcano 9,Hercules 3D Prophet 8500LE 128MB DDR TV/DVI,512MB SDRAM,Asus CUSL2-C Black Pearl
bozicek ::
Hja pise 8x zato ker ima to glupo stvar, da preverja kvaliteto Cdja. To imajo tudi drugi CDRW ampak pri njih se da izklopiti.
Meni pise z polno hitrostjo na: Smartbuy(zeleni in srebrni), TDK, Princo, TraxData Gold(zanimivo, pise da so 8x speed, snema pa z 12x)
Ne pise z polno pa na: DataTrack, FX-cdr, Mmore, Digital Silver, no name
Meni pise z polno hitrostjo na: Smartbuy(zeleni in srebrni), TDK, Princo, TraxData Gold(zanimivo, pise da so 8x speed, snema pa z 12x)
Ne pise z polno pa na: DataTrack, FX-cdr, Mmore, Digital Silver, no name
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri dvd writer ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13390 (8711) | Caligula |
» | Poceni prazni CD-ji (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8756 (7002) | Zheegec |
» | Teac CD-W548E & firmware (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5480 (4793) | wilecoyot |
» | Vaše izkušnje z raznimi CD-RW pogoni prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5864 (4857) | ender |
» | Spet Pekač - kateri 24x?Oddelek: Kaj kupiti | 1396 (1058) | krucymucy |