» »

Kako v Excelu naredit graf z dvema Y osema?

Kako v Excelu naredit graf z dvema Y osema?

Prometnik ::

Saj mogoče sem to že kdaj vedel, pa sem pozabil in se mi zdi najhitreje, če tukaj vprašam...

Rad bi naredil v Excelu graf (recimo črtni) z dvema Y osema... obstaja kaj takega? Uporabljam verzijo 2007...?

Sicer že mam eno datoteko, kjer je tak graf.. verjetno je najbolš da ga shranim kot predlogo, ali kaj? Ker po defaultu, se mi zdi da v excelu 07 ni takega grafa, ki bi imel sekundarne Y oz X osi...

Lp

P.S.: Kako bi pa naredil recimo svojo predlogo - graf, ki bi imel še terciarno X oz. Y os?...

.

toxius ::

Saj mogoče sem to že kdaj vedel, pa sem pozabil in se mi zdi najhitreje, če tukaj vprašam...

Rad bi naredil v Excelu graf (recimo črtni) z dvema Y osema... obstaja kaj takega? Uporabljam verzijo 2007...?

Sicer že mam eno datoteko, kjer je tak graf.. verjetno je najbolš da ga shranim kot predlogo, ali kaj? Ker po defaultu, se mi zdi da v excelu 07 ni takega grafa, ki bi imel sekundarne Y oz X osi...

Lp

P.S.: Kako bi pa naredil recimo svojo predlogo - graf, ki bi imel še terciarno X oz. Y os?...

.

lahko dodaš sekundarno os.... ko dodaš nov niz podatkov klikni enkrat samo na tisti niz podatkov, potem pa v nastavitvah mora biti nekje za obkljukat ta je to sekundarna os...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: toxius ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

pomoč v excelu (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
629228 (3557) omni-vor
»

Excel grafikon

Oddelek: Programska oprema