» »

hdd samo kot slave

hdd samo kot slave

jure1873 ::

hard disk mi dela samo kot slave.
ga dam kot master (z jumperji) in ga bios ne najde.
dam zraven se enega kot slave, ne dela.
dam notri drugega kot master, tega kot slave in glej ga zlomka dela?!
nastimam masterja v biosu na "none" in tudi slave-a ne najde vec???

svašta! zdej sem ga priklopu brez jumeperjev ker sem vidu da je en tip to probal z enim maxtorjevim diskom in mi dela, res da kot slave ampak mi dela.

AngelOfDeath ::

si proval na auto ?

McHusch ::

mas disk priklopljen na konec al na sredino kabla?

to ni res... zdej mi pa nobene particije ne najde gor... bom probal se low level f.

McHusch: na koncu, kaj to sploh vpliva na hdd?

Asgard ::

:D :D :D :D disk ruk v kanto pa po novga 120 giga pejt, bo manj zajebancij !! :D

McHusch ::

po pravici povedano ne vem, sam na mojem kablu pisu na enem koncu SYSTEM na drugem MASTER , ter na srediniskem prikljucku SLAVE

in ce tak priklopim laufa, drugac pa ne

Asgard? kaj častiš ti ali rajše počakam na nedeljo ko bojo izžrebane moje # na lotu?

.:Toto:. ::

Ce je disk na osamljena dusa na kablu NAJ BI MORAL bit na koncu. (po definiciji) Ampak svet ni popoln. Provaj oboje: daj ga na konec in ce ne dela se na sredino. Preveri, da si prav jumpercke nastimal, pa da je v ovoju dejansko zelezce za kontakt (tudi to sem ze dozivel :))

Glede tega, da se ti diski med sabo tepejo pa nic novega. Jaz sem bil prisiljen nabavit dodaten kontroler, ker zadeva ni tekla pod nobeno kombinacijo :( Grrr..

HardwareMaster ::

Grem stavt da gre za WD, po možnosti za 20Gb. Jst mam takega v bratovem compu, k kot master ne dela nikjer, tud na PCI kontrolerju ne, če pa ga dam na slave al pa mu oduzamem juper pa dela čist v redu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

pri snemanju cd-ja javlja napako

Oddelek: Pomoč in nasveti
151630 (1453) schwarzvald
»

Zakaj diska ne zaznava?

Oddelek: Strojna oprema
101178 (917) zavajon
»