Forum » Strojna oprema » hdd samo kot slave
hdd samo kot slave
jure1873 ::
hard disk mi dela samo kot slave.
ga dam kot master (z jumperji) in ga bios ne najde.
dam zraven se enega kot slave, ne dela.
dam notri drugega kot master, tega kot slave in glej ga zlomka dela?!
nastimam masterja v biosu na "none" in tudi slave-a ne najde vec???
ga dam kot master (z jumperji) in ga bios ne najde.
dam zraven se enega kot slave, ne dela.
dam notri drugega kot master, tega kot slave in glej ga zlomka dela?!
nastimam masterja v biosu na "none" in tudi slave-a ne najde vec???
- premaknil: Gandalfar ()
svašta! zdej sem ga priklopu brez jumeperjev ker sem vidu da je en tip to probal z enim maxtorjevim diskom in mi dela, res da kot slave ampak mi dela.
to ni res... zdej mi pa nobene particije ne najde gor... bom probal se low level f.
McHusch: na koncu, kaj to sploh vpliva na hdd?
McHusch: na koncu, kaj to sploh vpliva na hdd?
McHusch ::
po pravici povedano ne vem, sam na mojem kablu pisu na enem koncu SYSTEM na drugem MASTER , ter na srediniskem prikljucku SLAVE
in ce tak priklopim laufa, drugac pa ne
in ce tak priklopim laufa, drugac pa ne
.:Toto:. ::
Ce je disk na osamljena dusa na kablu NAJ BI MORAL bit na koncu. (po definiciji) Ampak svet ni popoln. Provaj oboje: daj ga na konec in ce ne dela se na sredino. Preveri, da si prav jumpercke nastimal, pa da je v ovoju dejansko zelezce za kontakt (tudi to sem ze dozivel :))
Glede tega, da se ti diski med sabo tepejo pa nic novega. Jaz sem bil prisiljen nabavit dodaten kontroler, ker zadeva ni tekla pod nobeno kombinacijo :( Grrr..
Glede tega, da se ti diski med sabo tepejo pa nic novega. Jaz sem bil prisiljen nabavit dodaten kontroler, ker zadeva ni tekla pod nobeno kombinacijo :( Grrr..
HardwareMaster ::
Grem stavt da gre za WD, po možnosti za 20Gb. Jst mam takega v bratovem compu, k kot master ne dela nikjer, tud na PCI kontrolerju ne, če pa ga dam na slave al pa mu oduzamem juper pa dela čist v redu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pri snemanju cd-ja javlja napakoOddelek: Pomoč in nasveti | 1630 (1453) | schwarzvald |
» | Zakaj diska ne zaznava?Oddelek: Strojna oprema | 1178 (917) | zavajon |
» | Težava z cd in dvd romomOddelek: Strojna oprema | 967 (893) | Myth |
» | pri okroglem IDE kablu je disk glasnejšiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1758 (1523) | Pudding |
» | Težava z prepoznavanjem diskovOddelek: Pomoč in nasveti | 1131 (1013) | mili |