Forum » Loža » Napačni podatki na preveri.avtocenter.si?
Napačni podatki na preveri.avtocenter.si?
Osprey ::
Za določeno številko šasije mi preveri.avtocenter.si vrača, da ni plačanih davkov?!? Pravzaprav se mi zdi, da enako vrne ne glede na to, kaj vpišem. Lahko preverite tudi drugi svoje avtomobile in potrdite, da gre za napako?
gokky ::
Meni javi:
* Vozila ni na seznamu ukradenih vozil.
* Po podatkih, ki so nam na voljo ima avto lahko neplacane dajatev/davkov/zastavnih pravice. Preverite na AJPESu
* Vozila ni na seznamu ukradenih vozil.
* Po podatkih, ki so nam na voljo ima avto lahko neplacane dajatev/davkov/zastavnih pravice. Preverite na AJPESu
ali3n ::
tudi meni javi "* Po podatkih, ki so nam na voljo ima avto lahko neplacane dajatev/davkov/zastavnih pravice. Preverite na AJPESu", pa sem osebno plačal DMV :-)
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
AndrejS ::
Po podatkih, ki so nam na voljo ima avto LAHKO neplacane dajatev/davkov/zastavnih pravice. Preverite na AJPESu
krneki0001 ::
To piše za vse. Mislim pa da bi davčna že bila pri vas, če nebi bilo vse pravilno urejeno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AJPES kot najbolj transparentni državni organ javno objavil vse svoje registre (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Novice / Varnost | 132460 (97693) | AndrejO |
» | Izbris zastavne praviceOddelek: Loža | 2969 (2529) | pravnik |
» | Ministrici podtaknili Aston Martin DB9 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 17030 (12366) | Mr.B |
» | NepremičninaOddelek: Loža | 1570 (1253) | genius11 |
» | Davek pri nakupu avtaOddelek: Loža | 1120 (1008) | Ziga Dolhar |