Forum » Zvok in slika » Monitor Gericom 26"
Monitor Gericom 26"
rokkor1304 ::
Zdravo.
V Hoferju imajo zanimivo ponudbo za 26" monitor proizvajalca Gericom. Ima impresivne teh. lastnosti: resolucija:1920*1200, svetilnost 300cd/m2, odzivni čas 2ms, HDMI,DVI,VGA, FullHD.... skratka super. Vse to za 250 EUR. V Avstriji so že mel to akcijo in po forumih so pluval po stvarci, res pa je da niti eden od najbolj "glasnih" še ni sprobal tega modela ampak so večinoma govorili na splošno kako je Grericom sax. Zanima me kakšno je vaše mnenje in ali je imel že kdo izkušnje s tem monitorjem? Ali se ga splača kupit?
Hvala že vnaprej za odgovore.
LP, Rok
V Hoferju imajo zanimivo ponudbo za 26" monitor proizvajalca Gericom. Ima impresivne teh. lastnosti: resolucija:1920*1200, svetilnost 300cd/m2, odzivni čas 2ms, HDMI,DVI,VGA, FullHD.... skratka super. Vse to za 250 EUR. V Avstriji so že mel to akcijo in po forumih so pluval po stvarci, res pa je da niti eden od najbolj "glasnih" še ni sprobal tega modela ampak so večinoma govorili na splošno kako je Grericom sax. Zanima me kakšno je vaše mnenje in ali je imel že kdo izkušnje s tem monitorjem? Ali se ga splača kupit?
Hvala že vnaprej za odgovore.
LP, Rok
bbenci2 ::
Gericom bi naj veljal za ravno ne preveč posrečeno robo. Nekateri pravijo, da boš Gericoma sigurno imel na servisu. Poznam tudi probleme z Gericom laptopi. Tudi sam sem imel Gericoma in mi je crnil trdi disk in cd-rom, pa tudi bateija je čez kako leto popolnoma odpovedala.
C-Tech 5000 HD Combo Plus, Sony Bravia KDL 37V5500, Sony Bravia KDL-40W4000
Toroidal T90, Opticum 4100C
Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick
Toroidal T90, Opticum 4100C
Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick
BALAST ::
Tudi jaz sem opazil da ima res največjo resolucijo kar sem jih videl pri komercialnih zaslonih.
Ampak to ne pomeni kvalitete. Več pikslov večja možnost okvare enega ali več teh.
To znamko sem spoznal mimogrede ker je znanec kupil 2 LCD monitorja 19" Gericom in sta se oba pokvarila, enen v pol leta drugi pa v pol tretjem. Najboljše izkušnje sem imel edino pri nekomu ki sem večkrat gledal na njegov LCD TV Gericom 32" in sedaj teče že 4.leto brez okvar (tok tok pravi). Je pa slika res zanič in sprana tudi v primerjavi z najcenejšim Samsung ali LG LCD-ji.
Nasploh Gericoma slovenski narod ne mara, ker je servis omejen in posledično tudi dolgi čakalni roki.
Ampak to ne pomeni kvalitete. Več pikslov večja možnost okvare enega ali več teh.
To znamko sem spoznal mimogrede ker je znanec kupil 2 LCD monitorja 19" Gericom in sta se oba pokvarila, enen v pol leta drugi pa v pol tretjem. Najboljše izkušnje sem imel edino pri nekomu ki sem večkrat gledal na njegov LCD TV Gericom 32" in sedaj teče že 4.leto brez okvar (tok tok pravi). Je pa slika res zanič in sprana tudi v primerjavi z najcenejšim Samsung ali LG LCD-ji.
Nasploh Gericoma slovenski narod ne mara, ker je servis omejen in posledično tudi dolgi čakalni roki.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gericom Hollywood advance 52160- Hofer (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10890 (8275) | fosil |
» | Core duo gericom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 12699 (8038) | rokipoki |
» | Kateri prenosnik kupiti od omenjenih.. Ogled nujen!Oddelek: Kaj kupiti | 1173 (1032) | Hux |
» | Kupujem dober prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 4069 (3492) | partysound |
» | Kakšen prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2751 (2437) | andrej |