Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč pri izbiri pravega ponudnika storitev
Pomoč pri izbiri pravega ponudnika storitev
iNDigo_Child ::
Rabim pomoč pri izbiri pravega ponudnika interneta, TV in telefona. Rabim pa pomoč iz izkušenj. Sem študent, center Lj, do sedaj imam kabelsko TV prek Telemacha, telefon prek Telekoma in internet 4/512 preko T-2... skupni stroški vseh treh so nekako okoli 43€. Zanima me, kako bi bilo najbolje, najlažje in najceneje zrihtati, da bi bili ti skupni stroški čim manjši. Gledal sem že, da bi internet pustil tako kot je, pri T-2, telefonijo in TV pa bi združil pri Siolu v paketu Duo fon TV. Ali bi pri tem prišlo do neželjenih komplikacij?
Svet pripada tistemu, ki ga najbolj ljubi!
- spremenil: iNDigo_Child ()
Yohan del Sud ::
Neugodno. Poenoti. Moje stanje. Telemach (upc) kabel trojček large za 44 eur, 12/1 internet, tv okrog 50 kanalov + telefon (impulzi posebej, pridejo malenkost ceneje kot iz stacionarca v večino drugih telefonov in seveda brezplačno znotraj). V tvojem primeru poglej še za podobno ponudbo drugih ponudnikov: T2 (imam tudi dobre izkušnje), amis, telekom, tuš, volja... Odvisno od okoliša imajo na voljo tako povezavo preko kabla ali telefona, običajno je kabel cenejši. Res sedaj nima smisla imeti obojega v hiši, razen za backup.
www.strancar.com
krneki0001 ::
Midva sva vzela trojček pri tušu. Cena je 30 evrov za vse skupaj, plus 5 evrov pri prvi položmici za preklop iz telekoma na tuš telekom.
Imava pa tv, 4Mb/512Kb internet in telefon za teh 30 evrov.
Ravno tako sva telemach dala odklopit, preklopila sva iz telekoma na tuš telekom, že prej pa sva imela 4mb linijo na tuš telekomu za 26evrov, tako da sva iz skupnih 54 evrov za položnice prešla na 30 evrov.
Vsak evro se pozna.
Imava pa tv, 4Mb/512Kb internet in telefon za teh 30 evrov.
Ravno tako sva telemach dala odklopit, preklopila sva iz telekoma na tuš telekom, že prej pa sva imela 4mb linijo na tuš telekomu za 26evrov, tako da sva iz skupnih 54 evrov za položnice prešla na 30 evrov.
Vsak evro se pozna.
fosil ::
Glede na to, da si v centru Lj, se pozanimaj če imaš možnost priklopa na kakšno optiko.
To je običajno najceneje, ne glede na to kdo je ponudnik.
To je običajno najceneje, ne glede na to kdo je ponudnik.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 600870 (411) | PINki |
» | Razmišljam o menjavi operaterja, ste s Telemachom zadovoljni?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4369 (3584) | pixelzgaming |
» | Bodite pazljivi s tuŠtelekomom da se ne opečete kot mi (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6298 (4273) | JJM |
» | Telekom & TušTelekomOddelek: Omrežja in internet | 2497 (1741) | balkanec |
» | Tuš Telekom 40 ... Spošno, kvaliteta ipd...Oddelek: Kaj kupiti | 3414 (2862) | Suly |