Forum » Zvok in slika » Dva monitorja, dve funkciji
Dva monitorja, dve funkciji
garg ::
Želim priključiti dva monitorja na isti računalnik, z enim bi delal, na drugem bi gledal film.
Pravijo, da rabim novo grafično in bo potem ok. (sedaj imam le en izhod za monitor)
(sedaj imam non stop vključena dva računalnika sam sta prehrupna in me to moti)
Zanimajo me vaše izkušnje, glede možnosti izvedbe in ali se lahko pojavijo problemi glede kvalitete slike oz delovanja samega računalnika? Ali je mogoče bolje, da imam še naprej dva računalnika, torej enega za video predvajanje, drugega za delo?
Hvala
Pravijo, da rabim novo grafično in bo potem ok. (sedaj imam le en izhod za monitor)
(sedaj imam non stop vključena dva računalnika sam sta prehrupna in me to moti)
Zanimajo me vaše izkušnje, glede možnosti izvedbe in ali se lahko pojavijo problemi glede kvalitete slike oz delovanja samega računalnika? Ali je mogoče bolje, da imam še naprej dva računalnika, torej enega za video predvajanje, drugega za delo?
Hvala
Pyr0Beast ::
Delo in zabava ponavadi ne gresta skupaj
Rabiš samo grafično z dvemi izhodi, nato pa zadevo nastaviš na razširjeno namizje.
Rabiš samo grafično z dvemi izhodi, nato pa zadevo nastaviš na razširjeno namizje.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
delo mora biti zabava pravijo (p.s. za delo sem pripravil ta manjši monitor ...)
:) ok, važno, da moj namen ne vpliva na kvaliteto oz. hitrost nekaterih programov
Bom vzel novo grafično.
:) ok, važno, da moj namen ne vpliva na kvaliteto oz. hitrost nekaterih programov
Bom vzel novo grafično.
Pyr0Beast ::
Gre tudi z 2mi grafičnimi.
Sicer ima večina grafičnih že kar 2 izhoda. Poglej preden začneš udrihati po malhi
Sicer ima večina grafičnih že kar 2 izhoda. Poglej preden začneš udrihati po malhi
Some nanoparticles are more equal than others
Ne ne, mislim, da ma tale moja sam enga, čeprav je nov računalnik. Bom odnesel na servis pa naj tole rešijo. Javim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ultrawide LG 34UM88-P pomoč pri nakupuOddelek: Zvok in slika | 961 (792) | scipascapa |
» | gtx 1070 + 4x monitorOddelek: Pomoč in nasveti | 3370 (2769) | Modri dirkač |
» | 22" monitor in resolucija 1680x1050Oddelek: Zvok in slika | 4348 (3109) | tony10 |
» | 2x 24" LCD 1920x1200, ali bo ATI 9600pro dovolj?Oddelek: Kaj kupiti | 1574 (1574) | umetnic |
» | dual monitorOddelek: Pomoč in nasveti | 2957 (2323) | kunigunda |