Forum » Programska oprema » Različni robovi v wordovem dokumentu
Različni robovi v wordovem dokumentu
winko ::
Imam sledeč problem, imam dokument v katerem moram narediti različne robove določenih velikosti.
Prvih nekaj strani naj bi bilo enostransko tiskanih. Imele naj bi notranji rob 3,5cm vse ostale robove pa 2,5cm
Naslednje strani naj bi bile obojestransko tiskane in naj bi imele zrcalne robove. Notranji rob naj bi bil 3,5cm in ostali 2,5cm.
Uspelo mi je narediti tak dokument, ampak z robovi ki so že določeni v Wordu, ko sem pa spreminjal robove na moje mere, se mi je vse skupaj podrlo.
Pa še ena stvar, tam kjer se dokument "lomi" kjer je prehod iz navadnih robov v zrcalne robove ne sme biti prazne strani.
Prosim za pomoč. Hvala!
Prvih nekaj strani naj bi bilo enostransko tiskanih. Imele naj bi notranji rob 3,5cm vse ostale robove pa 2,5cm
Naslednje strani naj bi bile obojestransko tiskane in naj bi imele zrcalne robove. Notranji rob naj bi bil 3,5cm in ostali 2,5cm.
Uspelo mi je narediti tak dokument, ampak z robovi ki so že določeni v Wordu, ko sem pa spreminjal robove na moje mere, se mi je vse skupaj podrlo.
Pa še ena stvar, tam kjer se dokument "lomi" kjer je prehod iz navadnih robov v zrcalne robove ne sme biti prazne strani.
Prosim za pomoč. Hvala!
anko ::
Section break/Prelom odseka.
Potem lahko za vsak odsek nastavljaš svoje robove, svojo orientiranost strani (pokončno, ležeče)...
Potem lahko za vsak odsek nastavljaš svoje robove, svojo orientiranost strani (pokončno, ležeče)...
postavitev strani -> prelom odseka -> nova stran
Deluje, preverjeno n-krat.
Deluje, preverjeno n-krat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: anko ()
Jaz nimam možnosti nova stran. Imam naslednja stran; neprekinjeno: soda stran in liha stran.
Mora biti. Je že od bogve katere verzije. Če se prav spomnim, je bila že vsaj v verziji 6.0 če ne že prej.
Katero verzijo imaš?
Katero verzijo imaš?
Ja, tako izgleda. Ampak jaz ne smem imeti v dokumentu prazne strani. Če kliknem na tole, mi doda eno prazno stran v dokument.
Odvisno kako imaš prej in naprej postavljeno. To ti včasih naredi, če vtaviš prelom nekje na dnu strani, po nekaj prelomih vrstic. Vrže prelom na naslednjo stran in imaš tako eno prazno stran vmes.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odseki v worduOddelek: Programska oprema | 9343 (2519) | Galaxy |
» | Diploma - roboviOddelek: Pomoč in nasveti | 5430 (4170) | hmm23 |
» | Zrcalni roboviOddelek: Programska oprema | 4609 (2488) | hodor |
» | Word (2003 - ali 2007) - kazalo strani ("naprednejše - dva oštevilčenja v enem dokumeOddelek: Programska oprema | 10580 (7789) | nhjghvfhj |
» | Kako vstaviti stran v .doc?Oddelek: Programska oprema | 1692 (1601) | Vikking |