Forum » Elektrotehnika in elektronika » Kako narediti tiskano ploščico z foto-jetkanjem
Kako narediti tiskano ploščico z foto-jetkanjem
Rajhnburg ::
Zanima me kako narediti tiskano ploščico z foto-jetkanjem, kje najceneje dobiti dele za to.
Hvala za odgovore.
Hvala za odgovore.
Azrael ::
Nekaj linkov za več informacij:
stran na star.slo-tech.com
Slo-Tech | Tiskano vezje
www.elektronik.si :: Poglej temo - Izdelava tiskanine od A-Ž v slikah ;)
stran na www.s5tech.net
stran na star.slo-tech.com
Slo-Tech | Tiskano vezje
www.elektronik.si :: Poglej temo - Izdelava tiskanine od A-Ž v slikah ;)
stran na www.s5tech.net
Nekoč je bil Slo-tech.
Hvala za linke.
Samo še eno vprašanje kako se še drugače imenuje razvijalec.
Samo še eno vprašanje kako se še drugače imenuje razvijalec.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rajhnburg ()
VolkD ::
NaOH ali natrijev hidroksid. Običajno se dobi v kristalih ploščate oblike. Je izjemno higroskopičen (vpija vlago). Lahko pa se dobi tudi v granulah ali celo v prahu. Kemijsko zelo čist je lahko precej drag. Za potrebe razvijanja foto lakov, kot je pozitiv20 ali P501 bo povsem zadovoljila raztopina cevosan-a, ki prav tako vsebuje to kemikalijo.
Preden zaspiš zapri oči. Preden zapreš oči, ustavi avto.
Ka mi lahko prosim daš kak link od conrada ali pa hte če je možno ker je toliko različnih stvari da nevem katera je pravilna če je možno izberi tisti razvijalec s katerim bi lahko najdlje delal ali tistega ki ga je največ.
Hvala
Hvala
Pyr0Beast ::
Pojdi v mavrico in kupi cevosan (to je za cevi pucat).
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
baresi ::
Rajhnburg, jaz ga imam približno 4 kg, tehnološkega. Če te zanima, pošlji mi naslov na mail pa ti odstopim nekaj odmerkov.
lp
baresi
VolkD ::
Rajhnburg, če si vzameš nekaj časa me lahko obiščeš in ti bom vse v živo demonstriral. Pa še nekaj FR4 ti bom naložil za popotnico.
Preden zaspiš zapri oči. Preden zapreš oči, ustavi avto.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | bakrenje (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7124 (5007) | Pyr0Beast |
» | "easy money" na spletnih straneh - mit ali resnica?Oddelek: Omrežja in internet | 1449 (1132) | MK42 |
» | ocena komponenet (starejsih)Oddelek: Pomoč in nasveti | 948 (777) | opeter |
» | Novo odkritje na observatoriju Črni vrh - tokrat potencialno nevarni asteroidOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6322 (3821) | Matev |
» | Tiskano vezjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4531 (4166) | ql000 |