Forum » Omrežja in internet » "easy money" na spletnih straneh - mit ali resnica?
"easy money" na spletnih straneh - mit ali resnica?
bender rodri ::
Pred kratkim sem dobil mail (ne spam... od nekoga pač...) z linki do spletnih strani, na katerih se prijaviš, in nato klikaš po oglasih in tako služiš denar.
Sicer vse lepo in prav... zanima me le, če ima kdo kaj izkušenj s tem in seveda kako je z izplačilom denarja? Te "nategnejo" ali dejansko denar izplačajo?
Najlepša hvala za odgovor
lp, jan
Sicer vse lepo in prav... zanima me le, če ima kdo kaj izkušenj s tem in seveda kako je z izplačilom denarja? Te "nategnejo" ali dejansko denar izplačajo?
Najlepša hvala za odgovor
lp, jan
PaX_MaN ::
Izplačajo, kajpakda. Z denarjem sem kupil BMW X-5, da lahko babe lovim, ostalo gre pa za alkohol in fiks. Brez tega bi pri klikanju omagal že prvo uro.
KoMar- ::
jan87: Za pošteno delo prek študenta ali kaj podobnega dobiš recimo 4 EUR na uro, pri tej zadevi pa recimo 1 EUR na uro (pa to je že zelo veliko) in gre cel kup časa v nič, ti pa misliš, da si zdej ful odkril Ameriko s tem. Pa še ne bomo te marali, če boš prišel na S-T lepeč (lol) referer linke.
Okapi ::
Poudarek na "pa še to je zelo veliko". S klikanjem ne moreš niti približno zaslužit 1 € na uro, razen mogoče, če si med prvimi v kakšni "klikaški" piramidni shemi in služiš na račun ovc, ki klikajo.
O.
O.
@Pax MaN: pravijo da ni neumnih vprašanj... le odgovori so lahko... potrdil si tezo...
@marko stamcar:
ne, ne mislim da sem odkril Ameriko (bojda jo je že nekdo), ampak sem le skeptičen do tega načina služenja denarja (če bi bilo toliko profitno bi to delali vsi...) - zato sem tudi vprašal...
Hvala za odgovore...
@marko stamcar:
marko stamcar: (...), ti pa misliš, da si zdej ful odkril Ameriko s tem. Pa še ne bomo te marali, če boš prišel na S-T lepeč (lol) referer linke.
ne, ne mislim da sem odkril Ameriko (bojda jo je že nekdo), ampak sem le skeptičen do tega načina služenja denarja (če bi bilo toliko profitno bi to delali vsi...) - zato sem tudi vprašal...
Hvala za odgovore...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bender rodri ()
Tilen ::
Koliko profitno pa je?
Koliko profitno pa je?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Nebi vedel, vprašaj intelektualno srenjo foruma... sam se namreč nisem spuščal v "klikarski posel"...
KoMar- ::
jan87: Nisem tebe direktno mislil s tem, ko sem napisal "ti pa misliš, da si zdej ful odkril Ameriko" - mišljeno je bilo za vse take, ki dobijo par dolarjev po pol leta in še ne odnehajo...
Azrael ::
X vsota denarja je recimo pri nas malo. Vendar taista vsota npr v Aziji, Afriki pomeni ogromno. In sedaj vprašanje, kje so vse te milijarde Kitajcev, Indijcev, afričanov?
Tako v razmislek.
Še nekaj info:
Služiti denar na internetu?
Agloco - Oglaševalska mrzlica prihaja!
Spet internetno zaslužkarstvo. Nateg?
Tako v razmislek.
Še nekaj info:
Služiti denar na internetu?
Agloco - Oglaševalska mrzlica prihaja!
Spet internetno zaslužkarstvo. Nateg?
Nekoč je bil Slo-tech.
MK42 ::
@Pax MaN: pravijo da ni neumnih vprašanj... le odgovori so lahko... potrdil si tezo...
Za to potrebuješ vsa vprašanja evah.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Aparat za striženjeOddelek: Kaj kupiti | 3618 (2740) | leil |
» | windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1413 (1237) | Voluharr |
» | Je tale LCD zrel za v kanto ?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1309 (959) | Pyr0Beast |
» | ocena komponenet (starejsih)Oddelek: Pomoč in nasveti | 950 (779) | opeter |
» | Novo odkritje na observatoriju Črni vrh - tokrat potencialno nevarni asteroidOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6323 (3822) | Matev |