Forum » Kaj kupiti » Kamera z AV IN
Kamera z AV IN
GhEttO ::
Zdravo!
Iščem kamero,ki ima AV IN(za priklop bulletcam),HDMI,je majhna,lahka,kompaktna in vzdržljiva,snemanje na kartice(lahko ima vgrajen tudi notranji disk),dobro podporo proti tresljajem.Sam bi izbral canon LEGRIA HF S10,pa nima AV IN.
Drugače pa že imam kamero,ki ima vse zgoraj našteto,pa me zanima,če je možno kameri programsko narediti AV IN(tako kot se da za DV)?
LP
Iščem kamero,ki ima AV IN(za priklop bulletcam),HDMI,je majhna,lahka,kompaktna in vzdržljiva,snemanje na kartice(lahko ima vgrajen tudi notranji disk),dobro podporo proti tresljajem.Sam bi izbral canon LEGRIA HF S10,pa nima AV IN.
Drugače pa že imam kamero,ki ima vse zgoraj našteto,pa me zanima,če je možno kameri programsko narediti AV IN(tako kot se da za DV)?
LP
progressive films
tempoFlow ::
Po mojem se je ne da programsko nadgraditi, saj potrebuješ za AV IN AD pretvornik (analogno - digitalni). Če ga kamera nima, potem programska oprema nič ne pomaga.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VHS v Divx in podobnoOddelek: Zvok in slika | 6082 (3672) | francek1 |
» | Canon EOS 1100D in EOS 600D (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostalo | 25314 (22496) | lurker |
» | Problem z optično brezžično mini miško TRUST 4550 XPOddelek: Strojna oprema | 1210 (1144) | ZoMk |
» | Kamera Panasonic NV-A1 (analogna) na PC - KAKO?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1158 (1109) | SimplTech |
» | kamera -> racunalnikOddelek: Strojna oprema | 847 (788) | web queen |