Forum » Pomoč in nasveti » Kamera Panasonic NV-A1 (analogna) na PC - KAKO?
Kamera Panasonic NV-A1 (analogna) na PC - KAKO?
Simeroni ::
ali pa podobne kamere...kako priklopit...imam tudi Mercury TV card...lepa hvala majstrom
Sba ::
AV-out na kameri, povežeš za AV-in na kartici in daš izvor slike na AV.
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
SimplTech ::
Upam, da tale vodič vsaj malo pomaga: Beginners Guides: Converting Videotape Into Video Files
Vodič ni napisan sicer točno za prenos videa iz kamere na PC, ampak iz videorekorderja na PC, je pa postopek v osnovi zelo podoben. Pa tudi malo informacij ti da kako uporabljati Windows Movie Maker, če nimaš drugega programa s katerim boš zajemal.
Vodič ni napisan sicer točno za prenos videa iz kamere na PC, ampak iz videorekorderja na PC, je pa postopek v osnovi zelo podoben. Pa tudi malo informacij ti da kako uporabljati Windows Movie Maker, če nimaš drugega programa s katerim boš zajemal.
Simeroni ::
tole sedaj je kar pomagalao...povezal sem video, za zvok mi še manjka kabel (kamera ima dva enaka priključka za avdio in video, avdio IN na kartici pa je klasičen - manjši torej)...
poskusil sem z Windows movie maker...deluje bolje, kot software za zajem pri Mercury TV card...vendar me pri WMM maksimalni zajem 640x480 (30 frames/s)...ali obstaja tudi kak program za višje zajeme? 720x576 npr...
poskusil sem z Windows movie maker...deluje bolje, kot software za zajem pri Mercury TV card...vendar me pri WMM maksimalni zajem 640x480 (30 frames/s)...ali obstaja tudi kak program za višje zajeme? 720x576 npr...
SimplTech ::
Ne poznam točno teh programov in ne vem kateri je dober, a tukaj najdaš enega izmed njih: Ulead VideoStudio Home.
Je pa bil obsežen članek o programih za obdelavo videa objavljen v Monitorju številki 6/2005. Prebereš si ga lahko tukaj: Monitor junij 2005
Je pa bil obsežen članek o programih za obdelavo videa objavljen v Monitorju številki 6/2005. Prebereš si ga lahko tukaj: Monitor junij 2005
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iz kamere na PCOddelek: Programska oprema | 6218 (5183) | Tomay |
» | Zajem analognega videa na računalnik-pomočOddelek: Zvok in slika | 1307 (1204) | OOTBOXZY |
» | Software za obdelavo videaOddelek: Zvok in slika | 2112 (1827) | IceIceBaby |
» | Program za montažo filmov...Oddelek: Zvok in slika | 7904 (7538) | martinsm3 |
» | Program za zajemanje slike s kamereOddelek: Zvok in slika | 1481 (1430) | CaqKa |