Forum » Pomoč in nasveti » Problematika knjig
Problematika knjig
tadej123321 ::
Pozdravljeni!
Želim si kupiti knjigo preko spletne knjigarne amazon, a mi je izpisalo, da je ne morem kupiti zaradi geografskih težav. Moje vprašanje pa je naslednje: Ali je tako za vse knjige iz te spletne strani, ali uvažajo knjige v slovenijo, in je problem le pri tej eni knjigi; sem mogoče jaz kje zamočil?
Če poznate kakšno drugo tudi uporabno spletno knjigarno, bi bil zelo vesel nasveta.
Lep pozdrav in hvala za pomoč.
Želim si kupiti knjigo preko spletne knjigarne amazon, a mi je izpisalo, da je ne morem kupiti zaradi geografskih težav. Moje vprašanje pa je naslednje: Ali je tako za vse knjige iz te spletne strani, ali uvažajo knjige v slovenijo, in je problem le pri tej eni knjigi; sem mogoče jaz kje zamočil?
Če poznate kakšno drugo tudi uporabno spletno knjigarno, bi bil zelo vesel nasveta.
Lep pozdrav in hvala za pomoč.
MTm2H37rqt7B ::
Mozno da je problem sami pri tej knjigi.
Kolikor sem kupoval preko Amazon (co.uk) nisem imel problemov.
Kolikor sem kupoval preko Amazon (co.uk) nisem imel problemov.
gkovac ::
Včeraj sem dobil knjigo iz Amazon.com. Brez problemov... Daj preveri še amazon.de in poskusi naročiti od tam. Drugače je pa Barnes & Noble tudi spletna knjigarna klik
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nakup knjig original ali ebookOddelek: Loža | 1113 (748) | 5tra |
» | Amazon bi kindle prodajal tudi v neodvisnih knjigarnahOddelek: Novice / Rezultati | 12126 (9849) | jan_g |
» | Pametna, dobra knjige za izobraževanjeOddelek: Loža | 4492 (3372) | globalna80 |
» | Google pripravlja digitalno knjigarnoOddelek: Novice / Omrežja / internet | 3902 (3248) | Okapi |
» | Amazon ne bo služil z novim delom Harryja PotterjaOddelek: Novice / Rezultati | 3296 (2817) | [SkA] |