Forum » Zvok in slika » 37LG5500
37LG5500
Vanadium ::
Skratka imam omenjeni lcd ki ima mpeg-4 dekoder. Stvar dela lepo sam zadnje case opažam da slika kocka kot blesava in potem celotna stvar zgubi signal. Je možno da je problem na oddajniku ali je problem v TV? Povejte še ostali ki imate tale TV kake izkušnje imate z digitalnim signalom. Aja sprejemam ga pa z krima.
L.P.
P.S.
Hrvati oddajajo tudi v mpeg4? Prek analognega sprejemnika ujamem hrt1,2 in HR RTL je kaka možnost da z boljšo anteno ujamem njihov signal?
L.P.
P.S.
Hrvati oddajajo tudi v mpeg4? Prek analognega sprejemnika ujamem hrt1,2 in HR RTL je kaka možnost da z boljšo anteno ujamem njihov signal?
Galaxy ::
Zanimivo, jaz imam 37LG6000, ki če jo ugasnem se več ne prižge. Po nekaj urah ali dnevih - odvisno kdaj ji je, se prižge..
ridik ::
Jaz imam 42LG6100 ...Pa lovim samo IT digitalne kanale, sem pa iz okolice Portoroža.
In je tudi odvisno od dneva....1x se vidi 1x ne ( ko dam Auto Tuning 1x najde 88 kanalov drugič 62 )
In je tudi odvisno od dneva....1x se vidi 1x ne ( ko dam Auto Tuning 1x najde 88 kanalov drugič 62 )
Spajky ::
problem je bil v zelo slabem deževnem vremenu IMHO ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RTV Slovenija-HDOddelek: Zvok in slika | 10124 (6146) | Alexius Heristalski |
» | DVB-T (mpeg4) pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 58136 (34848) | Alexius Heristalski |
» | DVB-T problem :)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2437 (1928) | jinzo |
» | Iskanje digitalnega sprejemnikaOddelek: Zvok in slika | 1751 (1518) | krebs11 |
» | LCD TV (MPEG-4)Oddelek: Zvok in slika | 4340 (2104) | Alexius Heristalski |