Forum » Mobilne tehnologije » Mobilni telefon, faks in še kaj.
Mobilni telefon, faks in še kaj.
AnZo ::
Pozdrav!
Situacija je sledeča. V poslovno stanovanjskem objektu imamo 2 telefona in 2 številki.
Ena številka je za firmo druga privat. Imamo pa TRIO (SIOL). Sedaj odpiramo še drugo firmo.
1. Dodatno številko za tretji stacionarni telefon, predvidevam da ne bo problema dobit in zahtevat da se ločeno pošilja račun za to tretjo številko; ali pač?
2. Ali je že kdo delal kalkulacijo mobilnih ponudnikov in kaj priporočate glede na izkušnje. Glede na cene se najbolj nagibam k T2. Sedaj pa me zanima iz prakse kako je s pokritostjo? Območja telefoniranja bodo: Slovenija, Hrvaška, Srbija, BiH in Nemčjija (90% klicev bo v ali iz teh območij)? Ali priporočate katerega drugega operaterja?
3. Kakšen način priporočate da si lahko "online v avtomobilu" preko prenosnega računalnika in da lahko v avtomobilu prejemaš in pošiljaš tudi fax sporočila? Kateri ponudnik je najugodnješi in najbolj zanesljiv?
Tale tehnologija mi je malo manj znana zato prosim za čimprejšnje nasvete.
Tnx vnaprej in lp.
Situacija je sledeča. V poslovno stanovanjskem objektu imamo 2 telefona in 2 številki.
Ena številka je za firmo druga privat. Imamo pa TRIO (SIOL). Sedaj odpiramo še drugo firmo.
1. Dodatno številko za tretji stacionarni telefon, predvidevam da ne bo problema dobit in zahtevat da se ločeno pošilja račun za to tretjo številko; ali pač?
2. Ali je že kdo delal kalkulacijo mobilnih ponudnikov in kaj priporočate glede na izkušnje. Glede na cene se najbolj nagibam k T2. Sedaj pa me zanima iz prakse kako je s pokritostjo? Območja telefoniranja bodo: Slovenija, Hrvaška, Srbija, BiH in Nemčjija (90% klicev bo v ali iz teh območij)? Ali priporočate katerega drugega operaterja?
3. Kakšen način priporočate da si lahko "online v avtomobilu" preko prenosnega računalnika in da lahko v avtomobilu prejemaš in pošiljaš tudi fax sporočila? Kateri ponudnik je najugodnješi in najbolj zanesljiv?
Tale tehnologija mi je malo manj znana zato prosim za čimprejšnje nasvete.
Tnx vnaprej in lp.
Snowboarding is the best thing you can do with your pants on...
- spremenil: AnZo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ena SIM dva aparata ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5217 (2030) | modelno1 |
» | Radioaktivne baterije (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 15684 (11151) | nurse013 |
» | Googlov pametni avtomobil brez voznika (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 37390 (32537) | darkolord |
» | Statistika nesreč letalo - avtomobil (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 7399 (6049) | JanezH |
» | Google Voice za cenejše kliceOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4441 (3486) | dbevfat |