Forum » Strojna oprema » DVD RW slim konektor - kje dobiti???
DVD RW slim konektor - kje dobiti???
urosh ::
Zdravo.
Za svoj mini serverček semsi kupil Samsung Sata DVD RW. In prinesem domov, vse super - potem pa zagledam konektorje...
In rabim sedaj sledče:
Pa še malo lepša slika:
In kje v slo naj to dobim??? Je pa tak, da ima sata in power na sebi od njega pa gre sata kabl in pa navadni štrom kabl...
Lp
Za svoj mini serverček semsi kupil Samsung Sata DVD RW. In prinesem domov, vse super - potem pa zagledam konektorje...
In rabim sedaj sledče:
Pa še malo lepša slika:
In kje v slo naj to dobim??? Je pa tak, da ima sata in power na sebi od njega pa gre sata kabl in pa navadni štrom kabl...
Lp
- spremenilo: urosh ()
Mislim, da bo težka. Izgod je navadni Sata in pa zelo čuden - oz. ozek power konektro. Recimo polovico "normalnega" sata konektorja... Tak da tista spodnja slika prikazuje točno to, kar bi v bistvu rabil... na eni strani konektro vse-v-enem na drugi strani pa potem sata in power. Sata v bistvu ni problem - problem je pri napajanju...
Lp
Lp
misek ::
Pa res. Očitno je oni adapter na mojem linku za kakšen drugi tip (iz prenosnika?).
Morda bi lahko uporabil kar dva navadna konektorja, ju malo pobrusil in zlepil skupaj?
Morda bi lahko uporabil kar dva navadna konektorja, ju malo pobrusil in zlepil skupaj?
Težka bo... Kot je razvisno zgoraj iz slike je en za prenos podatkov, drugi pa za napajanje... In rabim konektor kot je zgoraj na sliki...
Imaš prav. Ali uporabiš takšen kabel, kot si prilepil sliko, ali pa uporabiš dva kabla (data in power posebej). Ampak za power ni 15 pinski, ampak samo 6 6-pin Slimline Serial ATA power. Sam kje ga dobiti v SLO?
Na tvojem mestu bi kontaktiral MediaCar, pa morda kje dobijo. Saj vendarle prodajajo podobne stvari.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tehnična pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1344 (945) | abazuu |
» | Adapter USB - SATA / IDE (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5536 (4810) | T-Mac |
» | USB 3.0 dvakrat hitrejši (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 19768 (15387) | Lonsarg |
» | Kje dobiti?Oddelek: Strojna oprema | 3589 (3155) | Karen |
» | Trdi disk WD 80GBOddelek: Strojna oprema | 3388 (3137) | Maverick33 |