» »

Izgubljena datoteka spoler.exe

Izgubljena datoteka spoler.exe

zumes ::

Imam en problem v win98, ki ga ne znam rešiti in sicer: » ko pridem v win98 mi pogovorno okno javi, da ne najde datoteke (:( ( spoler.exe ):( ) in naj mu pokažem kje se ta datoteke nahaja. Win98 težijo v nedogled, pa tudi dela nič drugega kot shut down (karkoli drugega poženem npr.: word, explorer, corel, … mi tezi za to datoteko)! Nebi rad ponovno nalagov win-sov zato prosim za kakršnokoli pomoč. Za pomoč se že vnaprej zahvaljujem!
  • premaknil: andrej ()

AngelOfDeath ::

Poglej na namestitveni cd :D

kaj maš slučajno kaki virus na abaku ?

Zgodovina sprememb…

Sem sel z f-protom iz dosa gledat o virusih pa ni nic! Te datoteke pa tudi ne najdem nikjer, da bi mu jo dal, k tako tezi s tem! To je sicer druzinski racunalnik in je vsa druzina gor! Tko, da noce bit noben kriv, da je kej sistmeskega zbrisal! Se keksan ideja dobrodošla!! :D

Sumo ::

Kaj pa ce kar eno neizvrsljivo datoteko preimenujes v spoler.exe in jo skoperas v windows direktorij? Potem pa cimprej instaleras antivirs.

Ta štos sem tudi sam poskušal izvest pa ne nasede! Hoce spoler.exe :( !! sem preimeneoval explorer datoteko, pa se enepar brezveznih stosov sem probal na to temo pa mi ni nic ratal;(

Sumo ::

Mogoce pa samo nisi dal v pravilen direktorij. Probi dat se v system, system32 in podobne.

ToniT ::

To je virus!!!
Spomnim se pred časom, da se je pojavil en virus (ne spomnim se imena), samo da je takrat težil za eno drugo datoteko. Najdi si en dober protivirusni program se ga poskusi rešiti. Ne spomnim se sicer imena virusa, vem pa da je (bil) potreben poseg v register in še kam. Virus je pa prišel iz južne Amerike - toliko se spomnim.

Še to:

Dosovski programi delajo brez problema - preveri.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ToniT ()

Glede virusa! Sem download-u f-prot for dos (w winsih mi noce noben program zalaufat)! Pa mi nobenege virusa ne najde, čeprav je banka virusov stara komaj nekaj dni! Ima kakšen še kakšen namig kako viruse iskat; al pa kakšno drugo možnost za popravilo win98! Še vedno teži z datoteko ;(( spoler.exe;((

ToniT ::

To je verjetno virus Navidad ali kaka njegova izpeljanka.
Spomin še dela :D
Tukaj so navodila za odstranitev.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ToniT ()

Zadevo smo rešili! Prišel Janez pokukal v register nekaj pretaknil in stav spet dela! Hvala za vse nasvete, ki ste jih posredovali! P.S.: Virusa pa ni bilo!:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
29340507 (15489) brainiac20
»

virus!!!help me!!!

91201 (1080) punisher16
»

Virus!

181301 (1084) kuglvinkl
»

pc noce odpret nobenega *.exe fajla?!?!?

161347 (1217) CandyMan
»

premalo rama v win 98 se

Oddelek: Programska oprema
181643 (1366) b4d

Več podobnih tem