Forum » Igre » follow me alyx!!
follow me alyx!!

tfras3 ::
kako narediš da alyx hodi za tabo...jaz vedno tak za hec v half life 2 si naredim alyx, lahko naredim da ima orožje samo jo nena spravim da zamano hodi...pa včasih mi na začetku igre ko jo spoznaš zašteka pri dvigalu in noče it v dvigalo ....joj...same probleme mi tota dela...

- zaklenil: OmegaBlue ()

tfras3 ::
imam kode za to...kod god: da nemoreš umreti ...al pa tota koda da naredim alyx: npc_create npc_alyx...samo jo ne spravim zamano hodit..kaj edino zna je se umaknit če ji preveč blizu pridem pa rečt:sorry gordon in parden me... pa če ji dam orožje dol strelit vse kar je živo...ponoriš...
ha ha!!!! škoda gnara... zakaj pa imam potem int??
ej LuGi ti si star 2008 let??
...tak ti no piše v podatkih

ha ha!!!! škoda gnara... zakaj pa imam potem int??

ej LuGi ti si star 2008 let??

Zgodovina sprememb…
- spremenila: tfras3 ()

Zheegec ::
Kupiš original.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Half-Life: Alyx (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 23051 (4600) | wolverine22 |
» | TOP 5 najprivlačnejšh ženskh likov v igrah (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 16439 (12299) | tarasidiz |
» | Half-Life 2 Episode Three (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 20213 (11559) | tt2 |
» | Half Life 2 pomoč pri igranju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 8192 (5068) | baguvix |
» | Vaša najbolša/najljubša virtualna oseba v igrah (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6861 (5131) | ripmork |