» »

Stikalo Linksys SRW2048

Stikalo Linksys SRW2048

jozevolf ::

Preden kupite ali ce ze imate, pa imate probleme s stikalom Cisco serije Small Busines (vcasih je bilo to ravno kontra, in sicer Linksys Enterprise serija :), si preberite moj post na badcaps.net forumu: http://www.badcaps.net/forum/showthread...

Priznati pa moram, da mi trije SRW2024 ze vsaj 3 leta delajo brez problema.

Lp,

Joze Volf
iLab d.o.o.

PaJo ::

Upam da se kaj takega ne zgodi mojemu kosu, trenutno 1 leto dela super, pred tem pa je delo opravljal Cisco ampak je po 3 letih izdahnil dušo, pa ker pač Cisco nima nobene garancije (če ne podpišeš vzdrževalne pogodbe seveda) sem se lahko obrisal pod nosom za njim. Sicer pa če pogledaš ceno, dobiš 3 takšne Linksys za ceno enega Ciscota in maš vsakih nekaj let novega seveda z malo dela in se en Ciscota sploh ne splača, razen če maš razširjeno Cisco mrežo in želiš centralno upravljanje iz enega mesta, tega pa jaz trenutno ne rabim.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

jozevolf ::

Cena je res nizka, ampak jaz oz. moje stranke si takih izpadov ne morejo privosciti. Kar se kakovosti tice, je Netgear ProSafe precej boljsa roba. Tam imas lifetime garancijo. Je pa res, da je cena kar nekaj visja, se zmeraj pa bistveno nizja kot pravi Cisco.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Cisco krči število zaposlenih za skoraj šestino

Oddelek: Novice / Ostale najave
195796 (4893) Poldi112
»

Nakup routerja - 300 uporabnikov (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
13010033 (7062) Spock83
»

Cisco - NIL pravi, da se ne da

91568 (1336) krho
»

Router za manjše podjetje (strani: 1 2 3 )

1178352 (6407) madmitch
»

Zanesljivost delovanja wireless omrežja

211618 (1303) b

Več podobnih tem