» »

nakup low budge projektorja

nakup low budge projektorja

ChiefThunder ::

pozdrav!

nabavil bi si projektor v rangu 300-450E. Ene par modelov se da dobiti za ta denar, predvsem sem pri nas zasledil neke acerjeve modele. jih slučajno kdo pozna ali priporoča še kaj drugega?

in še neko vprašanje; imel sem si priliko ogledati projektor z 2000 lumni; zadeva je neverjetno (pre)svetla, tudi v eco načinu in v brightness na nuli. ali obstaja kakšen način, da bi še dodatno zmanjšal svetlost?

tnx
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

blackbfm ::

Mogoče je namenjen za uporabo pri dnevni svetlobi ali pa pri luči:P

Leks ::

Tudi kakšen EPSON se najde v tvojem rangu.

Drugače je pa res največ nizkocenovne izbire pri Acerju

msenjur ::

da si sposodim temo...

jest ga tud kupujem... budget je isti. rabil bi se pa za gledanje tekem, kakšen filmčk pa tko, na easy. zahteve po kvaliteti niso velike...
ko sprašujem na centru projekcje, pravijo da razni acerji in epsoni sploh niso projektorji itn, in da se tega ne splača kupovat. Kakašna je pol razlika med temi, in tistimi k jih tam prodajajo? tam bi ga dobu za 500EUR recimo... sam nisem si zapisal firme in modela... na njihovi strani ga pa ne najdem!

Leks ::

Normalno, vsak svojo robo hvali in drugo zaničuje. To je pravi trgovec :)

no sej vem. itak.

sam pač zakaj eposoni niso dobri recimo? se hitreje kvarijo? slabša kvaliteta slike?

zlobcek ::

Imam unga, ki ga je linkal Leks malo višje. Malo je modificiran, da je tih kot miš in se mi ne greje kot se je prej, ko je bil originalno hlajen.

Za svoje potrebe - šport, filmčki, kakšna igrica - je idealen. Je pa res, da niti nisem preveč zahteven v smislu slike. Aka črno črno, belo belo, rozno...

kaj je razlika med shp un uhp žarnicami??? nikjer ne najdem razlage?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Projektor: kaj kupiti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
38371001 (3890) matobeli
»

Nakup projektorja (wifi, android)

344247 (3363) matobeli
»

priporočite projektor in platno

4011640 (8739) gorann
»

Projektorji LCD HD itd... (strani: 1 2 )

7210149 (7050) Alfonzo
»

projektor

352606 (2148) ~Panter~

Več podobnih tem