Forum » Operacijski sistemi » DRIVERJI za MREZNO: COMPEX RL2000 PCI
DRIVERJI za MREZNO: COMPEX RL2000 PCI
mrTwelveTrees ::
DRIVERJI za MREZNO: COMPEX RL2000 PCI
mi alhko kdo zrihta te driverje -
na strani od COMPEX-a jih ni !
sem najdu ene na altavisti, za win 95 pa v ME delajo zelo cudno - klicaj - niso pravi...
na driverzone.com sem šel na stran od compexa - tam pa jih ni za to mrezno ! kera.....
ima kdo to mrezno ?
mam WINDOWSE ME
mi jih lahko kdo poslje na mail
hvala
mi alhko kdo zrihta te driverje -
na strani od COMPEX-a jih ni !
sem najdu ene na altavisti, za win 95 pa v ME delajo zelo cudno - klicaj - niso pravi...
na driverzone.com sem šel na stran od compexa - tam pa jih ni za to mrezno ! kera.....
ima kdo to mrezno ?
mam WINDOWSE ME
mi jih lahko kdo poslje na mail
hvala
- premaknil: andrej ()
VASkO ::
mislim, da ma ta kartica realtekov cip gor, potemtakem pojdi na realtekovo stran (googlaj), za cip pa najprej poglej na kartico, kaj na njem pise
Switch ::
Kateri operacijski sistem pa imaš? Sam imam namreč isto kartico, pa mi dela vse v redu na vseh platformah razen na Win XP. Poslal sem e-mail, direktno v nemčijo, kjer je zastopstvo za Compex, pa so mi rekli, da bi ta kartica morala delati s temi driverji tudi na Win XP, samo da podpisa s strani MS pač ni. Bili so celo tako prijazni, da so mi driverje dodatno poslali
gumby ::
Ja, pri Compex-u so face. Jaz sem enkrat pisal direkt v Tajvan, ko sem iskal gonilnike za BeOS (zelo optimistično, vem). Odgovorili so mi, da gonilnikov za BeOS ne razvijajo, delovalo pa bi naj z tistimi za Novell-ove kartice. In tudi je...
BroTheR ::
Jaz mam enako mrezno s katero sem imel v xp-jih probleme. Pol pa sem na netu nasel predelane drivere iz win2000 v winxp in zdaj dela super! Ce rabi kdo klik sem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera mrežna k. je boljšaOddelek: Strojna oprema | 1779 (1334) | kekz |
» | BeOS ima 10 let (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9673 (7784) | ZetaNeo |
» | ali je že kdo imel take težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1056 (914) | Gandalfar |
» | BeOSOddelek: Operacijski sistemi | 1539 (1266) | andrej |
» | Povezovanje treh računalnikovOddelek: Strojna oprema | 1055 (860) | ns-miha |