Forum » Pomoč in nasveti » matična GA M52S S3P fuč?
matična GA M52S S3P fuč?
bukev ::
prosim za potrditev diagnoze.
po menjavi diska (novi XP), nikakor nisem mogel vzpostaviti povezave z internetom (LAN)v XP-jih enostavno ni bilo naprave (integritan LAN realtec) - v biosu je bilo enabled. driverje sem sicer naložil, ampak zaman. nato sem vstavil externo lan kartico, po zagonu računalnik ni deloval več.
ekran črn, ventilatorji se ob vklopu za cca sekundo maximalno zaženejo, nato minimalni obrati. plata je tiho. napajalnik sem premeril-ok. grafo za poizkus zamenjal z drugo-isti rezultat. seveda je tudi po odstranitvi lan kartice isto.
menim, da je matična gigabyte zanič, že drugič v dobrem letu!
Hvala
Bukev
po menjavi diska (novi XP), nikakor nisem mogel vzpostaviti povezave z internetom (LAN)v XP-jih enostavno ni bilo naprave (integritan LAN realtec) - v biosu je bilo enabled. driverje sem sicer naložil, ampak zaman. nato sem vstavil externo lan kartico, po zagonu računalnik ni deloval več.
ekran črn, ventilatorji se ob vklopu za cca sekundo maximalno zaženejo, nato minimalni obrati. plata je tiho. napajalnik sem premeril-ok. grafo za poizkus zamenjal z drugo-isti rezultat. seveda je tudi po odstranitvi lan kartice isto.
menim, da je matična gigabyte zanič, že drugič v dobrem letu!
Hvala
Bukev
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ob priklopu na LAN računalnik deluje počasnejeOddelek: Pomoč in nasveti | 771 (624) | andrej777 |
» | Povezava na internet??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1308 (1274) | amper |
» | Omrežni kabel je izključenOddelek: Omrežja in internet | 2269 (1819) | SodjaR |
» | Cabel modem preko mrezne ali USB?Oddelek: Strojna oprema | 1131 (923) | monaco |
» | Win2k in problem z dvema LAN karticama na enem PCjuOddelek: Operacijski sistemi | 1512 (1398) | darkolord |