» »

Ureditev namizja

Ureditev namizja

fulgur ::

Mene zanima, kako urediti namizje..... Pri kolegu sem videl, da je imel uro na namizju (taka velika ura v desnem zgornjem kotu desktopa).... pa imel je pod to uro več takih programčkov odprtih v manjši velikosti, ki so bili tudi fiksirani na namizje (zdi se mi da predvajalnik glasbe pa to.....) Kje se to naštima?

Hvala za odgovor in veselo Valentinovo!!!!!!!!:P

bluefish ::

To je Sidebar v Visti.
Če ni imel Viste, potem morda uporablja Yahoo Gadgets ali pa Samurize ali pa kaj drugega. Se ti ne zdi še najbolje, da bi ga povprašal?

U hvala za odgovor.... kaj pa google desktop in stranska vrstica?

Kaj mislite da se najbolj splača? Trenutno sem si namestil google desktop v obliki stranske vrstice kjer sem dodal google pripomočke (gadgets)... Pa imam uro.... itd.

So Yahoo gadgetsi ali Samurize boljši?

Yahoo Gadgets omogoča postavitev elementov kjerkoli na namizju, Samurize pa je sistemsko manj zahteven in omogoča zelo podrobno nastavljanje in tudi izdelavo lastnih elementov brez velikega truda.

ShARk63 ::

Yahoo Widget 8-)

ja, mea culpa, widgets.

kaj pa google desktop in google gadgets? je to zakej?

Hvalaaaaaaaa za odgovore

Sem inštaliral Yahoo widgets.... pa ne vem zakaj mi je inštaliralo tudi yahoo install manager.... pa še mozilla se mi je kar nekajkrat po tem sesula... :))

bibip ::

Če imaš malo domišlije, uporabi samurize. Poglej si screenshote na strani.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Stranska vrstica na XP

Oddelek: Programska oprema
181604 (1200) Domina
»

Kater program, da ti pokaže v namizju npr. zasedenost diska, velikost ramov,...?

Oddelek: Programska oprema
9818 (699) bf4ed
»

Dodatki za ozadja

Oddelek: Pomoč in nasveti
142361 (2113) bluefish
»

XP in "sidebar"

Oddelek: Operacijski sistemi
123385 (3129) bluefish
»

Koledar,urca..