» »

kako presnet zaščitene audio cd-je?

kako presnet zaščitene audio cd-je?

izo ::

:\ mene pa zanima če kdo od vas "majstrov" pozna kak trik pri zakljenjenih audio cd-jih, ki nočejo špilat na cd-romih. Ali je edina možnost le snemanje direkt na cd iz zunanjega cd-plejerja (dolgcajt..). Če kdo ve kaj več glede tega mi naj prosim odgovori.

hvala ;)
  • zaklenil: Sergio ()

sidney ::

probej CLONECD, al pa skrajno varianto: CD -> MP3 ; MP3 -> wav, pa na pekac...
pa velik srece
Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!

freejack ::

S playerja na cd je verjetn najslabša varjanta pri snemanju,.. razen, če nimaš ustrezne opreme in se zadovoljiš z slabšo kvaliteto,. vendar cdje se da kopirat, tut če so zaščiteni,.. Kot je že rekel,..CloneCD bo najverjetneje delal, mogoče tudi Nero,.. mp3 je pa verjetn res zadnja možnost,.. btw. za CloneCD se za dobit dodatni program, scanner, za zaščite, ki so na cdju, nato pa ti predlaga mode pečenja,.. Kako se imenuje sem žal pozabil,..če pa ne znaš nemško (nikoli ne veš :D ), pa ti verjetno tko al tko ne bo prišel v poštev... Skratka, splošno gledano se v praksi preizkusi par programov za pečenje, pri katerem ti pa uspe. Jst vem, da sn moral perizkusit par programov, da sn lahk presnel en cd , ki je mel neko bedno zaščito... ;((

NiKeC ::

Poišči malo na www.cdmediaworld.com tam so vsi taki programi kot clonecd.

perci ::

On je napisal, da mu cd sploh ne dela v cd-romu, kar pomeni, da ga noben clonecd ne bo presnel, ker ga sploh prebrat ne more, ker je cd tako zaščiten, da ga lahko berejo samo audio komponente. Zaščiten pa je tako, da je audio session zaključen potem je malo prostora vmes frej in nato še en čuden track, ki reče cd-romu da je disk prazen oz. nekaj v tem stilu. Problem je v tem, ker cd laser začne najprej brati zunanji del cdja. Pri audio playerjih pa ni problema ker gre laser takoj na audio del, ker data dela pač ne zazna.
Rešitev: Čez zadnji del (torej tisti data, ki je fizično ločen od audio tracka) nalepi košček etikete ali česa podobnega, daj v cd rom in poskusi. Moralo bi ti delovati vse razen zadnje pesmi, če boš natančno nalepil. Pa ne lepit po celem kolobarju ampak samo na enem delu, recimo kak cm do dva široko.

Sergio ::

Zanimivo, ampak vseeno zaklepam.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

sidney ::

ma use se da. ce so rusi raketo nardil.....drgac smo pa presnemaval cdje iz kitajske. te face so se spomnil eno kvazi zascito proti piratom. fizicno so poskodoval cd. ena kolegica studira kitajscino, bla je tm, pa je za drobiz kupovala "original" cdje, ki pa so vsi poskodovani. zazagani, polomljeni robovi... tko se je kitajska lotila piratstva. ampak se da tu tega skopirat. ponavad en komad ne dela, drugac pase da. ce ti se ni ratal, napis. pozabu sm ker program je biu za kopirat, pa na kaksen nacin. vem sam to, da se je prvo kopiral image na disk, pol pa na cd... matr me spomin zapusca... ena stran na netu je bla, k opisuje nacine kodiranje in kako se jih da "okrog prnest". ce se bom spomnu napisem lp
Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kopiranje zaščitenih CD-jev

Oddelek: Pomoč in nasveti
469176 (7382) charly5650
»

S kakšno hitrostjo pečti audio CDje? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
526750 (5664) City
»

Šumenje "prepečenega" glasbenega CD-ja

Oddelek: Zvok in slika
161945 (1678) ssokec
»

kako presnet zakljenjen audio-cd?

Oddelek: Zvok in slika
191926 (1516) AngelOfDeath
»

Neenakomeren pretok podatkov v CloneCDju :(

Oddelek: Pomoč in nasveti
321679 (1313) AnWar

Več podobnih tem