Forum » Pomoč in nasveti » UPDATE / Restart !!!
UPDATE / Restart !!!
dash_wallace ::
Hm... A mogoče kdo ve kam vista shrani update datoteke, ko ndgrajuješ windowse? Namreč pri ponovnem zagonu mi piše da bo nadgradilo sistem in, da naj ne ugasnem računalnika, potem napiše shuting down in stvar se ponavlja v znova in znova... In bi rad to nekako rešil brez formata diska...
Prosim za nujno pomoč in hvala za prijazne ljudi ;)
Prosim za nujno pomoč in hvala za prijazne ljudi ;)
rsroki ::
..hmm mislim da je to delalo tudi mojemu prijatelju, imel je pač napačen cra... (saj veš)..sicer pa tudi meni včasih vista to naredi, ne pa vedno..pa tudi sam ne morem ugotoviti zakaj..
rsroki
hmmm... samo meni se je že resetiral najmanj 20x in sem pomislil, da bi izbrisal te datoteke, ki se hočejo z update namestit... POJMA NIMAM
Mimogrede, da se razumemo... JAZ SPLOH NE PRIDEM VEČ V WINDOWSE, KER SE NEPRESTANO RESETIRA, KO POSKUŠA NAMESTITI UPDATE.
NE GRE V SISTEM, NE SAFE MODE... NIČ
PLEASE HELP ME :(
Res ne ve nihče?
res ne ve nihče?
l
NE GRE V SISTEM, NE SAFE MODE... NIČ
PLEASE HELP ME :(
Res ne ve nihče?
res ne ve nihče?
l
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dash_wallace ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win 8.1 - težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 2252 (849) | BivšiUser2 |
» | Microsoft: z Windows 10 Creators Update raje počakajteOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 13297 (10068) | MrStein |
» | Ranljivost v Linuxu in Androidu prisotna tri leta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 22964 (18303) | SeMiNeSanja |
» | Vista SP2 na voljo za prenos (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 11569 (8950) | Tim Burton |
» | Windows XP Service Pack 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14910 (8877) | solatko |