Forum » Pomoč in nasveti » Nlb klik
Nlb klik
j3rn3jk ::
Spet problemi,
nujno bi rabil klik, zaženem interner explorer in grem na klik. Nlb. Si, mi kaže da nimam certifikata
zadnjič ko sem ga rabil je delal normalo. Zgleda da je certifikat izginil.
Help
nujno bi rabil klik, zaženem interner explorer in grem na klik. Nlb. Si, mi kaže da nimam certifikata
zadnjič ko sem ga rabil je delal normalo. Zgleda da je certifikat izginil.
Help
- polepsal: Gandalfar ()
Ziga Dolhar ::
... še enkrat uvozi certifikat?
Saj imaš varnostno kopijo nekje, ane?
Saj imaš varnostno kopijo nekje, ane?
https://dolhar.si/
j3rn3jk ::
Ja v zavihku je pa res prazno , varnostne kopije certifikata pa seveda nimam.
tako da mi preostane samo da ga na novo naredim. jao
To zdaj moram iti na banko in vložit novi zahtevek da dobim novo ref. št. in geslo ?
ali se lahko kje najde star certifikat? ker mi res ni jasno kako je lahko čez noč izginil.
tako da mi preostane samo da ga na novo naredim. jao
To zdaj moram iti na banko in vložit novi zahtevek da dobim novo ref. št. in geslo ?
ali se lahko kje najde star certifikat? ker mi res ni jasno kako je lahko čez noč izginil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: j3rn3jk ()
poweroff ::
Jaz bi na tvojem mestu predvsem raziskal kako je zadeva lahko sploh izginila. Da bi sama od sebe je precej nenavadno. Pa morda preveri s kakšnim antivirusom če imaš slučajno kaj čudnega na računalniku...
sudo poweroff
netanyahu ::
Glede na to, da uporabljaš Internet Explorer in da na screenshotu vidim nek spyware, ni čudno, da stvari izginjajo.
T-h-o-r ::
Lol nimaš varnostne kopije? Wtf. Mislim, vsaj na kakšnem cd-ju kje bi lahko mel an...
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Mavrik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problemi z digitalnim certifikatom SIGEN-CAOddelek: Informacijska varnost | 17937 (8728) | Ice-Heki |
» | Kje na disku je shranjen certifikat za bankoOddelek: Pomoč in nasveti | 20702 (18738) | technolog |
» | Izbrisan nlb certifikat iz firefoxOddelek: Operacijski sistemi | 2820 (2515) | solatko |
» | sigenca in firefoxOddelek: Programska oprema | 3808 (3540) | cuso |
» | Kako najti certifikat NLB na PCju?Oddelek: Programska oprema | 15982 (15014) | SkIDiver |