Forum » Zvok in slika » Subwoofer L/R input
Subwoofer L/R input
pure00 ::
LP
Imam namreč eno vprasanje. Zanima me, zakaj sta na subwooferju 2 vhoda(L/R)?
slika:
Zanima me namreč tudi v čem je razlika, če priklopim 2 signala naenkrat na subwoofer z Y radelilcem(če je sploh razlika)?
Receiver ima drugače samo en izhod za subwoofer.
Ze vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore.
Imam namreč eno vprasanje. Zanima me, zakaj sta na subwooferju 2 vhoda(L/R)?
slika:
Zanima me namreč tudi v čem je razlika, če priklopim 2 signala naenkrat na subwoofer z Y radelilcem(če je sploh razlika)?
Receiver ima drugače samo en izhod za subwoofer.
Ze vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore.
...
Bellzmet ::
Pomoje zaradi tega, če se slučajno kje naredi, da so bassi samo na levem/desnem kanalu, da woofer špila bass iz obeh kanalov.
Če potegneš ven iz receiverja, ki ima (?) že kretnico in woofer out potem bi pomoje delalo tudi samo s povezavo na en kanal. Če pa daš iz receiverja na Y razdelilc je pa najbolj ziher
Če potegneš ven iz receiverja, ki ima (?) že kretnico in woofer out potem bi pomoje delalo tudi samo s povezavo na en kanal. Če pa daš iz receiverja na Y razdelilc je pa najbolj ziher
gumby ::
Saj ti lepo piše gor...
Levi kanal je lahko navaden vhod ali LFE vhod (izbereš s stikalom zograj). Če imaš na ojačevalcu poseben izhod za subwoofer (LFE), potem priklopi tja. Če ne, pa daš pač na stereo izhod...
Levi kanal je lahko navaden vhod ali LFE vhod (izbereš s stikalom zograj). Če imaš na ojačevalcu poseben izhod za subwoofer (LFE), potem priklopi tja. Če ne, pa daš pač na stereo izhod...
my brain hurts
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Woofer yamaha ns-sw300Oddelek: Zvok in slika | 1328 (1210) | Zmaj33 |
» | receiver + subbuferOddelek: Zvok in slika | 3168 (2605) | Janac |
» | Dolby 5.1Oddelek: Zvok in slika | 3218 (2766) | ciper |
» | subwooferOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1862 (1714) | teoo |
» | Aktivni SubWoofer - made at homeOddelek: Pomoč in nasveti | 5256 (4717) | [DrAc0] |