Forum » Pomoč in nasveti » HDMI AV - HDMI PC problem
HDMI AV - HDMI PC problem
Sved ::
Pozdravljeni!
Doma imam monitor ViewSonic vx2260vm in grafično kartico Gainward Radeon HD 4650. Monitor in grafično sem povezal s HDMI kablom. Resolucijo imam nastavljeno na 1920x1080 60Hz. Na monitorju v meniju pod Input Select nastavim HDMI PC. Vse lepo špila, slika ok. Potem pa monitor izklopim in zopet prižgem. Slika se raztegne čez meje monitorja, Input je HDMI AV. Da se slika vrne v meje monitorja moram ročno preklopiti na HDMI PC. Sem pregledal vse nastavitve na grafični in monitorju pa nikjer ne najdem kaj bi lahko bilo, da preklaplja na HDMI AV. Je problem v tem ker imam povezavo preko HDMI kabla? Ali je bolj da monitor in grafično priključim z DVI kablom?
LP,
Doma imam monitor ViewSonic vx2260vm in grafično kartico Gainward Radeon HD 4650. Monitor in grafično sem povezal s HDMI kablom. Resolucijo imam nastavljeno na 1920x1080 60Hz. Na monitorju v meniju pod Input Select nastavim HDMI PC. Vse lepo špila, slika ok. Potem pa monitor izklopim in zopet prižgem. Slika se raztegne čez meje monitorja, Input je HDMI AV. Da se slika vrne v meje monitorja moram ročno preklopiti na HDMI PC. Sem pregledal vse nastavitve na grafični in monitorju pa nikjer ne najdem kaj bi lahko bilo, da preklaplja na HDMI AV. Je problem v tem ker imam povezavo preko HDMI kabla? Ali je bolj da monitor in grafično priključim z DVI kablom?
LP,
Kreta RULES
- spremenil: Sved ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDMI problemOddelek: Pomoč in nasveti | 3402 (1481) | rogerg |
» | A je komu uspelo povezat PC>TV HDMI da dela surround zvok?Oddelek: Zvok in slika | 874 (619) | neocodexx |
» | VGA na HDMI? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 28175 (15171) | KTr1sk |
» | monitor ne dela preko dvi priključkaOddelek: Pomoč in nasveti | 1925 (1402) | Wolfman |
» | Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20209 (9722) | kozorog |