Forum » Kaj kupiti » MX Revolution
MX Revolution
Dejan99 ::
Kupujem eno spodobno miško pa sm pršu do te v naslovu. Vglavnem me najbolj zanima baterija, koliko časa vam zdrži tistim ki ji imate?
Vidu sm jo na superstore (Klik)) za ~66€. Tukaj je najbolj ugodna kolikor sem gledal. Ima kdo kakšne izkušnje z to trgovino?
Vidu sm jo na superstore (Klik)) za ~66€. Tukaj je najbolj ugodna kolikor sem gledal. Ima kdo kakšne izkušnje z to trgovino?
djordjevic ::
Ko sem kliknil pošlji, sem videl, da sem pozabil pripisati dnevno. Torej, ja, +12 ur dnevno, vsaj en teden.
No grave is deep enough to keep us in chains.
To je pa kr vredu, mislim da nimam kaj razmišljat
lp
Edit: omg, zdej pogledam na superstore in cena kr naenkrat 86€ Jao
lp
Edit: omg, zdej pogledam na superstore in cena kr naenkrat 86€ Jao
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dejan99 ()
Jeremias ::
Tudi sam imam to miško in jo priporočam. Saj ko vidiš, da ji zmanjkuje energije, pač daš zvečer preden greš spat gor na polnilec in se lepo baterija napolni do zjutraj :).
Lp
Jernej
Jernej
Tukaj poglej...
Jp sm gledal tukaj. Kot piše je za superstore še cena 66€, ko pa klikneš link na stran pa majo 86 (zjutraj je blo še 66!).
Bom pa pri solo vzel.
madog ::
Tudi z moje strani lahko rečem da mi sedaj po cca 1letu in pol deluje 3-4 dni brez da bi jo moral spet polniti ob cca 5-6 urni uporabi, Sam sem jo kupil ko je bila še 100€+ in mi ni žal da sem dal toliko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko efektivnih ur naredite na dan? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7366 (5462) | LeQuack |
» | Samodejno prepoznavanje obrazov na Facebooku v Nemčiji ilegalnoOddelek: Novice / Zasebnost | 12626 (11026) | barakus |
» | Amazon in Barnes & Noble se pričkata o avtonomiji baterijOddelek: Novice / Android | 7643 (6100) | Stripy |
» | Kako miško kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6617 (5097) | erzy |
» | LCD TV ali PLASMAOddelek: Kaj kupiti | 4691 (4478) | Šimpanz |