» »

Problem z iTunes

Problem z iTunes

bizgec19 ::

Inštalirala sem iTunes. Prvič je vse delalo. Malce bolj počasi a lahko sem naložila pesmi in use ostalo. Edino online shop ni delala. Ko sem ga hotela drugič zagnati se ni hotel odpreti in je zahteval ponovni vzgon rač. Ko se je rač. spet prižgal in ko sem hotela odpreti iTunes mi ga je vrglo pod procese. To sem še nekajkrat ponovila a je bilo vedno isto. Nato sem odinštalirala program in ga ponovno prenesla. Spet ni delal. Kaj zdaj??? :S

fulgur ::

Bom kar tule vprašal:

kot default music player uporabljam windows media player in posledično uporabljam wpl playliste... Ker pa imam ipod nanota, ki muziko sinhronizira preko iTunes, moram wpl playliste pretvoriti v m3u playliste, katere pa itunes prebavi... To naredim tako, da v WMP-ju užgem playlisto in jo shranim (save now playing playlist as) kot nov fajl s pripono m3u, to pa nato uvozim v itunes in posinhroniziram... Problem, ki se mi pojavlja pa je, da se nekateri komadi v tej novi m3u playlisti kar izgubijo, torej nova m3u lista vsebuje manj komadov kot wpl lista... Kaj mi je storiti? prosim pomagajte!

zee ::

Presaltaj na iTunes in si prihrani precej glavobolov. Sploh v povezavi z Applovo opremo. Resno.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

para! ::

Pa če bi uporabljal karkoli drugega kot WMP, si še ne bi upal svetovati kar nekaj tretjega, ampak tule boš pa res ubil več muh na en mah, če greš na iTunes.

lp
Death before dishonor!

fulgur ::

hvala, bi šel z veseljem na drug player sam bi rad playliste prenesel na ta nov player... imam pa vse playliste v wpl... in ko naredim iz njih m3u fali ogromno komadov... ;((

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najboljši nadomestek za iTunes

Oddelek: Zvok in slika
143075 (2714) TheJack
»

iPod, itunes, velki problemi

Oddelek: Pomoč in nasveti
61861 (1451) seemon
»

iPod Video 30GB + AR ALPINE 9855 + iTunes

Oddelek: Pomoč in nasveti
51646 (1553) BaTeMaN
»

iPod in Mac mini članek na Jabuk.net (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
608847 (7745) Roadkill
»

Alternativa Winampu 3 ?

Oddelek: Programska oprema
291998 (1605) IceIceBaby

Več podobnih tem