» »

problem z Wi-Fi kartico?

problem z Wi-Fi kartico?

virusss8 ::

torej kupil sem hpjev pranosnik 6730s, na katerega sem naložil win xp
Na začetku ni bilo nobenih problemov, sedaj pa imam enega resnega.
Samo brskanje po internetu in prižgan računalnik več dni, ne povzroča problemov. Problem se pojavi ko je mrežna kartica nekaj časa obremenjena (recimo nekaj ur 2-4), se pravi prižgan utorrent naprimer. Kartica se preneha odzivati. Nima več ipja. ipconfig mi javi da je sploh ne najde, da je neka napaka. Tudi celoten računalnik se kar preneha odzivati. Niti ne morem operacijskega sistema normalno restartati.. Samo hard reset pomaga. In potem je zopet vse vredu do ponovne obremenitve. Poizkusil sem na večih wireless routerjih, na večih linijah in povsod isto. Ima kdo kak nasvet, ali pa je že rešil podoben problem?
Mrežna je Intel Wireless Wi-Fi Link 5100

Hvala in LP, virusss8
Tux is my best pal!

blackbfm ::

Pregrevanje?

ne, v to sem siguren. računalnik se na splošno ne greje, pa tudi normalno je postavljen na mizo, kjer ima med nogicami in dnom prostor. Temp v sobi pa je tudi okoli 20 stopinj.
Tudi vsi programi za segrevanje katerekoli druge ključne komponente kažejo nizke temperature tudi pri polnih obremenitvah sistema..
Če sem recimo priključen preko kabla, se pravi da uporabljam drugo mrežno, teh problemov ni.
lp
Tux is my best pal!

stuff ::

Najlažje je probat menjat wireless kartico. :) Če pa imaš še v garanciji pa nesi nazaj.

t3hn0 ::

kaj pa ce bi za vsak slucaj se enkrat poiskusil naloziti os? mas original? ce ga nimas, mas mogoce ksno slabo kopijo...
^.^

hehe. Ugotovil sem problem.. Raje to kot pa nameščanje OS za vsako tako stvar ;)
Windows update je sam naložil nek nov driver, ki pa je bil očitno pokvarjen.
Torej, iz intelove spletne strani sem naložil original najnovejši driver, ki je letošnje izdelave :) in sedaj normalno dela..
Thx guys..

lp
Tux is my best pal!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težave z USB porti

Oddelek: Pomoč in nasveti
61651 (1303) marS
»

Driver scanner for Win8