Forum » Pomoč in nasveti » Tipke v igrah ne delujejo pravilno
Tipke v igrah ne delujejo pravilno
raptor700 ::
Imam problem:
tipkovnica oz. Tipke delujejo skos normalno, samo v igricah ne. 2x moram pritisniti tipko da mi zagrabi, pa še to potem učasih spusti in ne vem kam bi bilo narobe. Sem formatiral comp in problem je izginil, vendar se mi je po 20ih minutah igranja igre problem ponovil.
Prosim za pomoč!
tipkovnica oz. Tipke delujejo skos normalno, samo v igricah ne. 2x moram pritisniti tipko da mi zagrabi, pa še to potem učasih spusti in ne vem kam bi bilo narobe. Sem formatiral comp in problem je izginil, vendar se mi je po 20ih minutah igranja igre problem ponovil.
Prosim za pomoč!
- polepsal: Gandalfar ()
pa igra teče normalno in brez zatikanja?
igra teče normalno brez zatikanja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: raptor700 ()
Si sprobal še kako drugo tipkovnico?
ne. ne more bit tipkovnica kriva.
problem rešen
Zgodovina sprememb…
- spremenil: raptor700 ()
me je kr sram rečt. izklopil sm jo pa nazaj uklopil samo fora je da dela ene 15 min potem pa začne zajebavat. bom še eno tipkovnico probu pol bom pa vidu ka je narobe. samo ta tipkovnica je nova zato se mi zdi čudno.
bluefish ::
če bo druga delovala OK, potem to pač nesi v garancijo. Lahko je sicer krivda tudi na strani driverjev (če si kakšne uporabil), vendar malo verjetno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Colin mcrae DIRT (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 17923 (9030) | Klemzz |
» | F.E.A.R. 2: Project Origin (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6519 (3995) | vasquez |
» | Pogled v Microsoftov laboratorij za MaceOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 4536 (2698) | opeter |
» | Cod2 mp premalo fps-jev?Oddelek: Igre | 1211 (1054) | SavoS |
» | Problem - radeon 9000 proOddelek: Pomoč in nasveti | 681 (619) | kuglvinkl |