Forum » Igre » Operacija Flashpoint: kje je moja vojska??
Operacija Flashpoint: kje je moja vojska??
Zeberdee ::
V misiji (kampajna) v kateri si sam v gozdu okoli tebe pa uni bmp ji vozjo moraš pridt do mortona. Vse ok... Spizdim avto, se vozm vozm vozm vozm (vmes streljajo name) in pridem do mortona. Počistim območje. Imam še 2 minute do pol (15 do je ako zadnji boarding) in kje so vojaki?
Prešetam VSE ko se oglasi en tipo (po radiu - lut.) in reče de je zdej nova evakuacijska točka in govori da jih okoli mortona tolčejo... PA KAKO ČE SEM VSE POČISTU? Grem okoli nkjer nbenga... Kontaktiram preko radia (ki je uničen) vendar se tako kot na začetku misije noben ne javi... potem pa reče de je evakuacijska točka dc345 ?? kje je to?
hvala za pomoč.. Đuro
Prešetam VSE ko se oglasi en tipo (po radiu - lut.) in reče de je zdej nova evakuacijska točka in govori da jih okoli mortona tolčejo... PA KAKO ČE SEM VSE POČISTU? Grem okoli nkjer nbenga... Kontaktiram preko radia (ki je uničen) vendar se tako kot na začetku misije noben ne javi... potem pa reče de je evakuacijska točka dc345 ?? kje je to?
hvala za pomoč.. Đuro
Thanatos ::
kje jebenti si pa dubu tale đip? Ti ga sploh ne bi smel dobit ampak bi moral peš laufat do Mortona, in kar ti ne bi uspelo, ti dajo nove koordinate za pristanek helikopterja.
McHregec ::
Verjetno si zaplenil ruski UAZ. Meni ni uspelo priti tja v času. Zato te pošljejo na druge kordinate.
Destroyer Of The Worlds.
obrnen si proti prostoru kjer je enota. obrneš se za 180 stopinj in greš hitro v gozd. Potem prideš do enega pobočja in tam je tank spizdiš đip (uaz) in greš do mortona. Ke rpidem po dveh, treh minuitah do pol. Pol mam še 15 minut časa... Kaj nej naredim?
stari če greš peš te skenslajo...če greš po poti imaš nasproti: 4 tanke in 5 enot (20 vojakov) ne pridem skozi
isto sem jaz sprobal pa nikakor mi ni hotel it not v đip. Tko nared: spizdi đip pa se odfuri nekam stran kjer ni nobenega in počakaj da ti javijo koordinate. No potem se pa elegantno zategn do tistih koordinatov, in bi moral pravilno narest. Jaz sem kar pešaka udaru pa sem vseeno naredil po nekaj poskusih. Sem pa zato druge misije tko elegantno naredil da bi mi vsi ploskal Aja še to, tisti točki se približi iz gozda (mislim da Jug) ker je na jasi preveč rusov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thanatos ()
ko dobiš koordinate bi morale biti narisane na zemljevidu. Sicer bi pa moral znati najti tudi brez slednjega saj ima zemljevid legendo.
o jebemti
(se opravičujem vsem ljudem, vendar to je bila prva beseda ko sem prebral durotov post)
(se opravičujem vsem ljudem, vendar to je bila prva beseda ko sem prebral durotov post)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thanatos ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Medicinske lastnosti marihuane ne blažijo težav v biznisuOddelek: Novice / Ostale najave | 9972 (4920) | Unknown_001 |
» | Navigacija za kolo (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 13034 (9210) | schurda |
» | Grand Theft Auto: San Andreas (PC) (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Igre | 137631 (33872) | Sandi1987 |
» | Call of Duty: united offensive (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6798 (3795) | hunter01 |
» | Operation Flashpiont težava!Oddelek: Igre | 1647 (1101) | Binji |