» »

Kateri DVD player?

Kateri DVD player?

Satelit ::

Živjo!

Kupujem nov DVD predvajalnik, pa me zanima kateri model priporočate. Pogoj je, da predvaja čimveč formatov (divx, xvid, mpeg4,..) in pa če je možno, USB vhod, da bom filme gledal kar iz USB ključka.
Razmišljam o nakupu enega izmed Sony-jevih modelov, saj imam TV enakega proizvajalca in bi lahko tudi DVD krmilil z daljincem od TV-ja? Ali se motim?

Hvala za vaše odgovore.
Lep pozdrav

eg0ist45 ::

jst mam enga quadro se mi zdi baje hrvaški proizvajalec kuplejen v comtronu in dela use divx, xvid, dvd... ima port za usb klučk in razširitveno mesto za kartice sd, memory stick,.... celo se mi zdi da ima izhode in ojačevalc za 5.1 zvok. naj te opozorim, da imajo vsi teli kvazi dvd predvajalniki nimajo podpore za USB 2.0 (za vsak slučaj preveri v specifikacijah če je izrecno napisano da podpira usb 2.0)ampak samo navadno prvo izdajo tako da rabiš kompatibilen kluček sam imam 3 klučke pa mi samo en dela na predvajlniku. če maš kak univerzalen dalinc mogoče da dela tud od tv, samo v večini primerom ne. Itaq pa ga dobiš zravn :) Mislim pa da DVD enote priznanih proizvajalcev ala sony ne podpirajo divx, k so baje podpisal neki proti piratstvu lako se tudi motim preveri. Za to zadevo ne zapravlat prevelik denarja, ker ga preprosto niso vredne :) Uzem kakšn slovenski poizvod, ki sigurno podpira slovenske podnapise (šumnike) slovenski meni ni tako slab pa še podpiral bi slovensko gospodarstvo :) gorenje al pa ky tazga. Mislm, da je 50 € ravno dovoj za tako zadevo.

V današnjih časih so bolj u modi HTPC - računalniki za hišni kino zaradi predvajanja HD vsebin so pa tudi kar dragi in ponavadi jih morš sam sestavt :) stane pa od 300€ naprej ponavad prej več kot manj :)

eales ::

V tej temi maš tu ene par predvajalnikov k ustrezajo tvojim zahtevam. Tud sam se odločam za nakup novga playerja in sm se glede na priporočila odloču da bom najbrž kar philipsa p5990. Preber ene par tazadnih strani pa boš dubu kar dost informacij.

Satelit ::

Najlepša hvala! :D
Lep pozdrav

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri dvd oz. multimedijski predvajalnik

Oddelek: Zvok in slika
323254 (2547) marvin42
»

[DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 457 58 59 60 )

2954396203 (52699) NejcSSD
»

Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )

14724899 (9513) bizi72
»

[divXvid] Sony predvajalniki (strani: 1 2 )

5113476 (5077) Kocovan

[DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?

1531455 (14708) Stepni Volk

Več podobnih tem