Forum » Pomoč in nasveti » sony vaio - pokvarjen disk in Vista
sony vaio - pokvarjen disk in Vista
dbevfat ::
živjo,
poskušam zrihtati en laptop (Sony Vaio), ki mu je šel disk (udarec). Vsaj upam, da je samo disk. Laptop je izven garancije. Podatke sem prekopiral na zunanji USB disk, vsaj večino, nekatere datoteke so pač pokvarjene.
Zdaj pa me zanima: ali naj laptop nesem na servis, ali naj ga zamenjam sam? Problem je namreč v tem, da je imel laptop predinštalirano Visto, vključno z rescue particijo in vsemi potrebnimi driverji, pač prirejena inštalacija. Ali lahko to kje dobim oz. mi to zrihtajo na servisu? Na katerem servisu? Ali lahko to dobim kje sam? Ključ za Visto je na nalepki na laptopu, tako da glede licence ne sme biti problema.
hvala za pomoč in lp
poskušam zrihtati en laptop (Sony Vaio), ki mu je šel disk (udarec). Vsaj upam, da je samo disk. Laptop je izven garancije. Podatke sem prekopiral na zunanji USB disk, vsaj večino, nekatere datoteke so pač pokvarjene.
Zdaj pa me zanima: ali naj laptop nesem na servis, ali naj ga zamenjam sam? Problem je namreč v tem, da je imel laptop predinštalirano Visto, vključno z rescue particijo in vsemi potrebnimi driverji, pač prirejena inštalacija. Ali lahko to kje dobim oz. mi to zrihtajo na servisu? Na katerem servisu? Ali lahko to dobim kje sam? Ključ za Visto je na nalepki na laptopu, tako da glede licence ne sme biti problema.
hvala za pomoč in lp
nvr2fat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Garancija pri spletnem trgovcu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14749 (12421) | kratos |
» | Prenosnik HP 6710b ne pokaže slike po stand by-uOddelek: Pomoč in nasveti | 2391 (1455) | zuz3k |
» | Servis - težaveOddelek: Mobilne tehnologije | 8404 (7045) | PINki |
» | prenosnik HP 6735s se grejeOddelek: Pomoč in nasveti | 4130 (3730) | jan01 |
» | nx8220 flashing bios failedOddelek: Strojna oprema | 2888 (2002) | Gapi |