Forum » Kaj kupiti » pomoč pri nakupu HP tabličnega PCja
pomoč pri nakupu HP tabličnega PCja
HyperGL ::
Kupujem HP tablični PC iz serije pavilion TX2xxx z AMD procesorjem (so si skoraj vsi identični) in me zanima če ga ima kdo doma z naloženimi Win XP, namreč me zanima kako je z gonilniki za zvok, grafiko, zaslon, itd...
Win Vista mi ravno ne sede najbolj. Zanima me pa tudi kako je z avtonomijo baterije (navadno in tisto s povečano kapaciteto če ima kdo), koliko časa vam zdrži pri brskanju po internetu pa pomožnosti še kakšni aktivni dejavnosti na njem (kopiranje/pisanje word/photoshop,...)?
Hvala za odgovore že v naprej!
Martin
Win Vista mi ravno ne sede najbolj. Zanima me pa tudi kako je z avtonomijo baterije (navadno in tisto s povečano kapaciteto če ima kdo), koliko časa vam zdrži pri brskanju po internetu pa pomožnosti še kakšni aktivni dejavnosti na njem (kopiranje/pisanje word/photoshop,...)?
Hvala za odgovore že v naprej!
Martin
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naročanje iz aliexpress, ebay, amazonOddelek: Loža | 1243 (1063) | joggi79 |
» | Piratstva v Sloveniji sicer malo manj, a BSA ni najbolj zadovoljnaOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 13892 (9980) | technolog |
» | HDD v drug PCOddelek: Pomoč in nasveti | 912 (702) | kmetek |
» | ASROCK -ION 330 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 18573 (9748) | OK.d |
» | securew2 in windows 7Oddelek: Operacijski sistemi | 3131 (2430) | matjac9 |