Forum » Omrežja in internet » kako nastaviti omrežje na laptopu
kako nastaviti omrežje na laptopu
vasko55 ::
mam en problem s katerim se že celo jutro zafrkavam...zato prosim za pomoč...
Do sedaj sem imeu nastavljen samo brežično omrežje na laptopu..in zdej usmernika nimam več in sem se odločil da bom imeu povezan prek kabla (UTP)
Ko sem dau kabel notr mi je pokazal da je povezava prekinjena...potem sm nekaj druzga naredu in mi zdj kaže da je povezava vspostavljena....ampak ko kliknem na net pa mi pokaže da strani ni mogoce odpreti..
prosim da mi malce pomagate hvala...
lp vasee
Do sedaj sem imeu nastavljen samo brežično omrežje na laptopu..in zdej usmernika nimam več in sem se odločil da bom imeu povezan prek kabla (UTP)
Ko sem dau kabel notr mi je pokazal da je povezava prekinjena...potem sm nekaj druzga naredu in mi zdj kaže da je povezava vspostavljena....ampak ko kliknem na net pa mi pokaže da strani ni mogoce odpreti..
prosim da mi malce pomagate hvala...
lp vasee
vasko55 ::
(nekaj drugega) kliknu sem z desno tipko na povezavo in kliknu lastnosti..
potem izbrau protocol TCP/IP pa lastnosti in vpisau maska podmrežja,dns strežnik,ip,....
in od takrat naprej mi piše da je povezava vspostavljena ko pa kliknem na internet pa mi ne pokaže nič...
pišite..hvala
lp
potem izbrau protocol TCP/IP pa lastnosti in vpisau maska podmrežja,dns strežnik,ip,....
in od takrat naprej mi piše da je povezava vspostavljena ko pa kliknem na internet pa mi ne pokaže nič...
pišite..hvala
lp
solatko ::
Najprej napiši katero povezavo imaš (siol, t2, amis, UPC...), imaš statičen ali dinamičen ID..., si priklopljen preko modema ali routerja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | virtual pcOddelek: Operacijski sistemi | 2036 (1399) | tempoFlow |
» | Povezava preko switcha ne delaOddelek: Omrežja in internet | 1731 (1639) | BlazP |
» | Povezava z internetom!Oddelek: Omrežja in internet | 3358 (3178) | amigo_no1 |
» | [WinXP] net ne delaOddelek: Omrežja in internet | 910 (813) | prideb |
» | Mrežna povezavaOddelek: Omrežja in internet | 2735 (2639) | ferkes |