Forum » Omrežja in internet » Brez kabla ni interneta???
Brez kabla ni interneta???
flukturr ::
Prosim za pomoč!
Na prenosniku se mi zadnjeh nekaj dni kar naprej prekinja povezava. In to samo takrat ko je prenosnik na bateriji, če je na elektriki pa dela??? Računalnik nima pravice ugašati wireles kartico za šparanje z baterijo.
Situacija na bateriji:
Izmenjuje se krajevna z internetno povezavo, ko je internetna vzpostavljena, ne pridem na internet. Skajp kar naprej skače iz sive v zeleno. Ikonica od mreže ima globus pa ga spet nima...
Mislim kar naenkrat pred par dnevi, ful čudno.
Modem je nastavljen kot ruter, siv prospero. Reset modema/računalnika včasih pomaga, včasih ne. Groza. Ne vem več kaj bi lahko bilo narobe?
Se priporočam za pomoč!
LPM
EDIT:
Urejeno.
Kako se je pa profil 'Varčevanje porabe' na Visti spremenil mi pa ni jasno.
Na prenosniku se mi zadnjeh nekaj dni kar naprej prekinja povezava. In to samo takrat ko je prenosnik na bateriji, če je na elektriki pa dela??? Računalnik nima pravice ugašati wireles kartico za šparanje z baterijo.
Situacija na bateriji:
Izmenjuje se krajevna z internetno povezavo, ko je internetna vzpostavljena, ne pridem na internet. Skajp kar naprej skače iz sive v zeleno. Ikonica od mreže ima globus pa ga spet nima...
Mislim kar naenkrat pred par dnevi, ful čudno.
Modem je nastavljen kot ruter, siv prospero. Reset modema/računalnika včasih pomaga, včasih ne. Groza. Ne vem več kaj bi lahko bilo narobe?
Se priporočam za pomoč!
LPM
EDIT:
Urejeno.
Kako se je pa profil 'Varčevanje porabe' na Visti spremenil mi pa ni jasno.
- spremenil: flukturr ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenosnik - kako polniti baterijo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 15468 (2238) | sh00ter92 |
» | baterija se ne polniOddelek: Strojna oprema | 19804 (7240) | specing |
» | Best practices polnenja baterij v gadgetih?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3589 (2736) | Jst |
» | Sosed in njegov pes (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15679 (13826) | francek1 |
» | Prevare pri prenosnikihOddelek: Strojna oprema | 5142 (3925) | overlord_tm |