Forum » Zvok in slika » philips dvp 5990 vprašanje
philips dvp 5990 vprašanje
Vojkodlak ::
Pozdravček
Mene zanima naslednje:
Imam DVP 5990 z najnovejšim firmwarom (DVP 5990_12_vd6_1),problem pa je v CD-jih z Divx filmi.Nekateri so na prejšnjih predvajalnikih delali OK (npr: Yakumo,Hyundai,Everton),sedaj pa mi kakšnega naloži po dolgem času in to brez podnapisov,ki imajo isto ime kot film,ali pa mi ga sploh ne naloži.
A je možno da je problem v načinu pečenja? Nekatere sem kasneje posnel z Neroton Burning Rom (ISO) in so delali OK,tisti ki sem jih zapekel z Nero Express pa delajo probleme.
V čemu je finta?
Mediji so povečini enaki...
LP
Mene zanima naslednje:
Imam DVP 5990 z najnovejšim firmwarom (DVP 5990_12_vd6_1),problem pa je v CD-jih z Divx filmi.Nekateri so na prejšnjih predvajalnikih delali OK (npr: Yakumo,Hyundai,Everton),sedaj pa mi kakšnega naloži po dolgem času in to brez podnapisov,ki imajo isto ime kot film,ali pa mi ga sploh ne naloži.
A je možno da je problem v načinu pečenja? Nekatere sem kasneje posnel z Neroton Burning Rom (ISO) in so delali OK,tisti ki sem jih zapekel z Nero Express pa delajo probleme.
V čemu je finta?
Mediji so povečini enaki...
LP
- spremenil: Vojkodlak ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Zvok in slika | 396057 (52553) | NejcSSD |
» | Divx predvajalnik ... HD ?Oddelek: Kaj kupiti | 3145 (2076) | Klemenn |
» | Nakup dvdOddelek: Zvok in slika | 1926 (1703) | Alamar |
» | WD TV HD Media Player + 5.1 Surround zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 4018 (3761) | Okapi |
» | DVD player Firmware upgradeOddelek: Programska oprema | 2034 (1991) | racunalnicar |