» »

Tuštelekom\Vigor2700 težava

Tuštelekom\Vigor2700 težava

pollydot ::

Lepo pozdravljeni.

Pred kratkim sem naročil pri tuštelekomu paket do 20Mbits, sedaj pa imam naslednjo težavo, TV mi deluje normalno do mene pride DL speed 17.5 Mbits, cca 5Mbitov mi požere TV, ampak na računalniku mi povezava deluje neverjetno počasi DL 60Kbits8-O, probal sem že z drugim računalnikom preko Wlana in mi speed test nameri enako, sedaj ne vem ali je težava v vigorju, če mi lahko kdo pomaga s kakšnim nasvetom bi bil zelo hvaležen.

Hvala in vesele praznike praznike.

[SkA] ::

Pa saj ti speed test kaže, da ni nič narobe?

Zamenjaj vir, od koder prenašaš, karkoli že prenašaš, z 60kb/s ane? Očitno tisti pošiljatelj ni sposoben pošiljati hitreje, čeprav si ti sposoben prejemati hitreje.

Tudi internetne strani mi odpira izjemno počasi, kot, da bi imel 56kb modem, tudi če kaj prenašam iz rapidshare npr imam prenos 8kb/s.

Yacksy ::

A se to dogaja samo, ko si prikključen preko Wi-Fi? Kaj pa če se priključiš žično na usmerjevalnik?
Shit happens

krneki0001 ::

Pojdi v nastavitve vigorja in razdeli prenose med porti. Sam imam 2 porta (od štirih zadaj na vigorju) zasedena in sem dal na vsakega 49% prenosov, na ostala dva prosta pa 1% (manj ne gre) in zadeva u iber deluje.

V obeh primerih je isto Wi-Fi in žično.

Yacksy ::

V bistvu vse kar lahko narediš je reset modema na factory default in teženje supportu, da ti nadgradijo firmware ali pošljejo nov modem. Od tukaj žal ne morem reči kaj točno bi bilo narobe.
Shit happens

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Merjenje hitrosti downloada/uploada (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Omrežja in internet
449389555 (6113) dussan
»

Brezžični internet - brez omejitve prenosa (strani: 1 2 3 )

14337079 (17550) modelno1
»

Počasen internet

Oddelek: Pomoč in nasveti
222550 (2082) konspirator
»

25 mbps

Oddelek: Pomoč in nasveti
171577 (1272) GiGaBaJt
»

Postavitev domačega omrežja (strani: 1 2 )

5319357 (17891) Vanadium

Več podobnih tem