Forum » Igre » Age of Conan samo £7.99 pri play.com
Age of Conan samo £7.99 pri play.com
bajsibajsi ::
Ce je kdo zelel igrati, pa zaradi slabih kritik ni zelel tvegati s (pre)visoko ceno, je sedaj res poceni bozicna ponudba AOC za samo 8 funtov., ali na game.co.uk za 10 funtov. V to je vkljucena 30 dnevna narocnina. Mora iti pa res slabo v prodajo, da se "skoraj nov" mmo box prodaja 4x nizje, kot priporocena cena. Bogi Funcom. Baje da se tudi EAMythic Warhammer ze prodaja za 10 dollarjev na amazon.com. Ce bo le Darkfall res izsel januarja in z vsaj 50% tiste vsebine, ki jo pri Aventurine obljubljajo.. ze leta. ;)
Rotaidal ::
Igra nebo več dolgo na sceni. Ponavlja se zgodba Archlorda... Tudi warhammer bi naj bil na tej poti, saj je veliko igralcev po tistem mesecu igreja for free, spet šlo zazaj na wowo. Wotlk je naredil svoje.
Ja... Darkfall izgleda dobro. Edini problem je, da nimajo denarja za reklame, in zato ga veliko ljudi ne pozna.
Ja... Darkfall izgleda dobro. Edini problem je, da nimajo denarja za reklame, in zato ga veliko ljudi ne pozna.
Sam sem mnenja, da za stevilo nizanja narocnin za Warhammer ne moremo kriviti WOW, pac pa igro samo. Seveda WOW pobere dolocen procent potencialnih narocnikov, vendar WOW ne reze pogace WARu. Za "neuspeh" je kriv kar sam EAMythic in WAR igra sama. Ce bi WAR prisel ven z obljubjenim "hypom" in prinesel tisto kar so dve leti obljubljali, bi bila to zagotovo zgodba o uspehu. Tako pa se EAMythic/GOA z M. Jacobsonom na celu ze tezko laze, da je vse ok. Ko pa vsak, ki se logira vidi 90% serverjev na low/low ob glavnih urah. WOTLK gor ali dol. Warhammer enostavno ob izzidu ni zazivel hype, ki so ga ustvarili. In roko na srce, obljubljenega se vedno ne dozivlja 3 mesece po izzidu, ne glede na malo morje "popravkov". Ne verjamem, da bo WAR se kdaj lahko videl podobno stevilo aktivnih racunov, kot jih je bilo ob izzidu igre. MMO populacija je cedalje bolj neizprosna; in prav je tako. Tako WAR kot AOC sta bili izdani nedodelani in prehitro. Pay2BetaTest, ne hvala. WAR IS EVERYWHERE! WAAAGH! ja itak.. pol pa svizec zavije cokolado.
Mah glede DF. V skoraj osmih letih je mmo scena ne/nacrtno naredila ze toliko reklame za DF.. da bi komu lahko dalo misliti, ce ne bo na koncu podobno s*****, kot toliko ostalih novejsih mmo iger, ki so pred/ob izzidu visoko letele, a ne toliko kasneje, nizko padle - AOC, TR, WAR, itd.
ps: osebno AOC sploh ne priporocam, temo sem zacel le zato, ker je 8 funtov zares ugodna cena (se sploh, ko je funt cedalje blizje evru oz. obratno). Ce bi kdo zelel igrati, a ne tvegati za 30+ evrov...
Mah glede DF. V skoraj osmih letih je mmo scena ne/nacrtno naredila ze toliko reklame za DF.. da bi komu lahko dalo misliti, ce ne bo na koncu podobno s*****, kot toliko ostalih novejsih mmo iger, ki so pred/ob izzidu visoko letele, a ne toliko kasneje, nizko padle - AOC, TR, WAR, itd.
ps: osebno AOC sploh ne priporocam, temo sem zacel le zato, ker je 8 funtov zares ugodna cena (se sploh, ko je funt cedalje blizje evru oz. obratno). Ce bi kdo zelel igrati, a ne tvegati za 30+ evrov...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bajsibajsi ()
Amazon/Goodwill discount books prodaja Age of Conan (nerabljene) za samo 1.19$. "Znanec" iz iger, v Ameriki, jo je vceraj kupil za 1.73$. 1.19$. To je pa ze res smesno nizka cena. Ocitno zaloznik ne sprejema nazaj neprodanih boxov in se zelijo znebiti plosckov, ki ne gredo v prodajo.
Berserker ::
Mene mal zanima ta age of conan, kak se to kaj igra morš isto kot pri wow klikotat, al igraš z wasd in realnim sistemom bojevanja. Če je krvava pa vsebuje tazadnji nadzor bi jo probal.
Mene mal zanima ta age of conan, kak se to kaj igra morš isto kot pri wow klikotat, al igraš z wasd in realnim sistemom bojevanja. Če je krvava pa vsebuje tazadnji nadzor bi jo probal.
Enako kot WoW. Saj pa WoW igraš z WASD Klikaš samo po spellih/skillih. Pri AoC je enako. Le da je bolj krvav in zanič.
ahac ::
Vsak resen igralc v WoW ima vse glavne combat skille bindane na tipkovnico in bolj mal klika.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ahac ()
DOOM_er ::
ni nujno, moj kolega owna pa ma na tipkovnco sam wasd pa 1-4 spele
Robots will steal your job. But that's OK
JA pa tak kaj je preveč te magije pa urokov, pa kak zgleda gameplay da lika poženeš do sovražnika pol se pa automatsko bojuje, zmaga pač tisti z več skillami pa večjo močjo., je to tak ?
pa kak zgleda gameplay da lika poženeš do sovražnika pol se pa automatsko bojuje, zmaga pač tisti z več skillami pa večjo močjo., je to tak ?
Eh... Charge imajo samo warrioriji. Avtomatskega ni. Razn osnovni prvi napad, pa hunterji imajo autoattack. Če misliš igralca z več skillami pol ja. Dobena klasa pa nima več nekakšnih skillov. Vsak lahko vsakega premaga.
JA pa tak kaj je preveč te magije pa urokov, pa kak zgleda gameplay da lika poženeš do sovražnika pol se pa automatsko bojuje, zmaga pač tisti z več skillami pa večjo močjo., je to tak ?
Pri AoC ali WoW?
Kolk pa je kaj naročnina letna ali poletna ? Aja pa še nekaj da se bolj razločno izrazim je igra potem kaj podobna oblivionu pa takšnim rpg-jom. Sicer bi probal ta age of conan , če je res bolj krvav, pa lahk konje jezdiš pa ropaš. Kr pri wowu nemoreš delat tega pa še grafika je bolj boga.
Igra je MMORPG (vsaj naj bi bla), za igranje pa se placuje mesecna narocnina, tako kot za ostale p2p mmo igre (cca. 10-15€ obicajno). Ko igro kupis je v to ze vstet en mesec igranja; ravno zato mislim, da se splaca, ce jo dobis za 2$. Z igro samo so dobesedno zasr**i saj so zaradi prehitrega izzida igre, ki ni bila dovolj dodelana, v prvih 3 mesecih izgubili cca. 400.000 uporabnikov. Spekulirajo, da je od prvotnih 800.000 igralcev sedaj kakih 60k-200.000. Baje, da se igra popravlja in se nekateri vracajo nazaj. Vecina jih je mnenja, da je prvih 20 levelov (Tortage) nekaj najboljsega, kar so igrali v "mmo" svetu, nato pa prihaja do izraza nedodelanost igre. Prvih 20 levelov lahko igras v night mode ali day mode, kar je nekako enako kot multiplayer ali single player. Skoda, da niso igro bolj dodelali in jo prehitro izdali, saj bi lahko bila pravi mmo hit (vsaj tako je kazal beta naval, ki pa se je kmalu po izzidu zaradi mnogih razocaranih razblinil). Ima pa AOC zagotovo "najboljso" grafiko, kot katerakoli druga mmo igra trenutno na svetu - to je tudi ena izmed redkih lastnosti, ki je omembe vredna. A na racun tega zahteva dokaj spodobno masino za poganjanje. Poleg tega pa ima "nesteto" zoninga in instanc. Osebno raje igram mmorpg, ki nimajo instanc. Ce le ni prevec laga. Ma ce igra dobis za 2$, mislim, da se splaca igrati ze samo zaradi izredno pozitivne izkusnje prvih 20 lvlov. Za ostalih 60 lahko igro un-instaliras in posodis prijateljem pred iztekom enega meseca.
Aja tr33k, osebno mislim, da AOC ni vreden svoje narocnine. Raje izberi kak drug mmorpg, ali pa pocakaj, saj v tem letu prihaja kar nekaj obetajocih mmo iger. Darkfall baje cez 12 dni :) Do tacas pa lahko igas kaksno f2p (free) mmo igro, ki jih je malo morje.
Kr pri wowu nemoreš delat tega...
Spet trdiš nekaj, kar ni res.
Ja kolega je špilal wow pa pravi da lahk sam neke tigre pa tako jezdiš, nevem točno kak zgleda.
DOOM_er ::
ja maš mounte in lahko jezdiš, tut leteče mounte maš
Robots will steal your job. But that's OK
Ja kolega je špilal wow pa pravi da lahk sam neke tigre pa tako jezdiš, nevem točno kak zgleda.
LOL? Samo tigre? Mountov je OGROMNO
http://www.worldofwarcraft.com/info/bas...
V nordrendu še imaš mamute in medvede za mounte.
Veliko imaš tudi flying mountov. http://www.worldofwarcraft.com/info/bas...
Pol še imaš motorje, letala, helikopterje, rakete, preproge..... Tvoj kolega je malo čudn, da samo tigre vidi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rotaidal ()
Ja sam omeno jih je, več mi ni povedal, sicer pa letala pa helikopterje tut maš v wow al kaj ?
Se opravičujem za offtopic screenshote, ampak rad bi pokazal kako izgledajo vozila v WoW, da ne boste imel napačnih predstav.
Tole je Wintergrasp, kjer ena fakcija z tanki in katapulti napada bazo, druga pa jo brani.
Tukaj napadam stolp, ki ga upravlja igralec:
Vidiš lahko tudi, da ima alliance v borbi v tistem trenutku 9 vozil, horda pa 12.
Pred mano je tank, ki ravnokar podira steno utrdbe.
Tukaj pa jaz vozim katapult. Kot vidiš ima vozilo čisto svoje možnosti za napad.
Ta je sicer za 1 osebo, ampak obstajajo tudi vozila za več oseb. Pri enih en igralec vozi, drugi strelja, pri drugih pa en dela oboje medtem, ko dva lahko stojita gor in uporabljata lastne spelle za napadat.
Tako pa izgleda, ko alliance zavzame bazo. Stene so podrte, ker smo jih podrli mi, ko smo napadal. V naslednjih dveh urah in pol se ponovno postavijo in potem je horda tista, ki napada.
V drugih območjih se da vozit oz. jahat druge stvari. Obstaja instanca, kjer se cel raid (10 ali 25 ljudi) bori na zmajih. Isto pri kar nekaj questih. Da se tudi vozit z avijonom in bombandirat nasprotnike, itd...
"Vehicle combat" torej v WoW obstaja, je pa res, da samo pri visokih levelih in samo v določenih območjih. Vozila in živali, ki jih imaš vedno pri sebi se pa ne morejo borit.
Pa še par starejših screenshotov. Tukaj upravljam velikana:
se borim na avijonu (en boljših quest chainov.. sploh zaradi zgodbe, ki je nadaljevanje warcraft 3 - for those who care about such things):
surfam na harpuni (to je sicer samo transport z enga konca mape na drugega):
Za AoC pa ne vem kako je z temi stvarmi. Beta na mojem PCju sploh ni laufala. Obljubljal so dost, ampak očitno je to tud vse, kar drugače bi ga kdo še igral.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ahac ()
Yap, in baje je sedaj v igri ze polovico tistega, kar je pisalo na skatli ob izidu igre.
Mi je ravno špil postal všeč... ko sem ven z mesta stopil.
To ni normalno... k da folk ne dela drugega kot ganka lowlvle...
To ni normalno... k da folk ne dela drugega kot ganka lowlvle...
Jao... Ni šans, da naredim quest, ker folk ganka nonstop. Stojijo pri vhodu v dungeon in samo čakajo, da te ubijejo. Jasno... so vsaj par lvlov višji pa po možnosti napadejo, ko se fajtaš z vsaj 2 mobi.
GG.
GG.
A ni v igri nek "criminal" sistem? Torej folk ki ganka, dobi nek naziv in ga npcji napadajo itd. Pol pa mora delat neke queste da izgubi naziv?
Menda je, ampak očitno ne reši problema. Od vseh gankerjev, ki sem jih srečal sta samo 2 imela neko lobanjo ob imenu... sklepam, da je to opozorilo, da je "criminal". O tem igra ne da nobenih informacij (čeprav čisto na začetku igranja spama z helpom za najbolj osnovne stvari).
V bistvu je tko, da ze AoC popolnoma brez PvP izkušenj vrže direkt med gankerje. WoW te recimo počasi privaja in imaš vedno možnost, da se jim izogneš. Tukaj pa ni šans. Questi so v enem dungeon in umrem skoraj takoj, ko vstopim.
Zdaj mi je tud jasno zakaj so vsi moji ex WoW guildmates quital AoC po 1. mescu.
Je pa v bistvu škoda, da tega ne morejo zrihtat, ker mi je drugače questanje všeč... ampak ne pa tolk, da bi po 15 levelih rerollal na PvE serverju.
V bistvu je tko, da ze AoC popolnoma brez PvP izkušenj vrže direkt med gankerje. WoW te recimo počasi privaja in imaš vedno možnost, da se jim izogneš. Tukaj pa ni šans. Questi so v enem dungeon in umrem skoraj takoj, ko vstopim.
Zdaj mi je tud jasno zakaj so vsi moji ex WoW guildmates quital AoC po 1. mescu.
Je pa v bistvu škoda, da tega ne morejo zrihtat, ker mi je drugače questanje všeč... ampak ne pa tolk, da bi po 15 levelih rerollal na PvE serverju.
Omega ::
Sem pred kratkim začel igrat AoC,prišel mimo level 20 in lahko rečem,da je singleplayer res nekaj posebnega (Night Mode).Ampak ima igra tudi dosti drugih inovativnosti,kot je real time combat,in ne samo mindless klikanje kot v drugih MMOih,tudi 18+ je rating tako da izgleda bolje,bolj realno,če je to komu bolj všeč ( Meni je ),in tečnih 12 letnikov res ni veliko.
Skupnost je veliko bolj zrela.
Med trenutnimi MMO-i,ter si upam rečt med temi ki kmalu pridejo (Darkfall - "inšala",Stargate Worlds,Aion itd),bo še vedno MMO ki največ ponudi. Ob izidu je res imela veliko napak,ampak sedaj mislim da ne bo razočarala.
Lp
Skupnost je veliko bolj zrela.
Med trenutnimi MMO-i,ter si upam rečt med temi ki kmalu pridejo (Darkfall - "inšala",Stargate Worlds,Aion itd),bo še vedno MMO ki največ ponudi. Ob izidu je res imela veliko napak,ampak sedaj mislim da ne bo razočarala.
Lp
Glede izkušnje v AoC,pa samo tole:
Igra je 18+,postavljena je v CONANOV svet,torej ne se pritoževat kako oni grdi high leveli gankajo in ubijajo playere in oh,in kak te WOW lepo privaja....Sej nisi 12 let star a ne,požri da danes pač tega questa neboš mogel naredit,ker ti nek grdobež pač ne pusti... hah !! :P Tudi preklinjaš lahko zato v igri,in če hočeš bit hudoba,pač bodi hudoba...ti's pa najdi kolege pa idi even the score...
Al pa idi Obliviona al pa Fallout-a špilat če hočeš samo questat...
*shish* nič čudnega da moški izumiramo...babe
Igra je 18+,postavljena je v CONANOV svet,torej ne se pritoževat kako oni grdi high leveli gankajo in ubijajo playere in oh,in kak te WOW lepo privaja....Sej nisi 12 let star a ne,požri da danes pač tega questa neboš mogel naredit,ker ti nek grdobež pač ne pusti... hah !! :P Tudi preklinjaš lahko zato v igri,in če hočeš bit hudoba,pač bodi hudoba...ti's pa najdi kolege pa idi even the score...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Omega ()
Med trenutnimi MMO-i,ter si upam rečt med temi ki kmalu pridejo (Darkfall
Igra je že zunaj Kakšna 2 meseca. Prvi vtisi so dobri. Ko se malo umiri zadeva, treba probat
Glede izkušnje v AoC,pa samo tole:
No sej... zarad takega odnosa je pa AoC v ku*** kar se tiče števila naročnikov.
Ma ne mislim nič slabega s prejšnjim komentarjem,ampak je pa res da so z igro ciljali na bolj brutalen svet kot je pri drugih MMO-jih.Nevem no...folk je po moje ful navajen na WOW,in tak pač je da ljudje nismo ravno ljubi spremembam...Ker kolk vidim do sedaj,se folk povsod in vedno pritožuje nad novimi MMO-ji...danes je vsak lahko kritik.
Med trenutnimi MMO-i,ter si upam rečt med temi ki kmalu pridejo (Darkfall
Igra je že zunaj Kakšna 2 meseca. Prvi vtisi so dobri. Ko se malo umiri zadeva, treba probat
Ja ql no,moram priznat da nisem več sledil kdaj bo....bomo sprobali.
A je 1st person view,kot so obljubljali ?
Ma ne mislim nič slabega s prejšnjim komentarjem,ampak je pa res da so z igro ciljali na bolj brutalen svet kot je pri drugih MMO-jih.
Kljub temu pa špil igralcem točno kaže kam morajo za queste in sploh ni treba brat quest loga... kar je v bistvu dost carebear. Človek bi mislil, da bodo 18+ igralci sami znal ugotovit kam je treba.
Brutal je torej samo kar se tiče gankanja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rift: Planes of TelaraOddelek: Igre | 7438 (4886) | Denis6 |
» | Age of Conan (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 9699 (5001) | Buggy |
» | Warhammer Online :Age of Reconing Collectors EditionOddelek: Igre | 739 (542) | Rotaidal |
» | katero MMORPG priporočate (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7976 (5213) | pr0sac |
» | Warhammer Online: Age of ReckoningOddelek: Igre | 2364 (1343) | Rotaidal |