Forum » Pomoč in nasveti » Kako uporabiti različne stvari
Kako uporabiti različne stvari
traktor ::
No v nekaj letih se mi je nabralo kar nekaj dvd predvajalnikov in podobnih napravic ki so se pokvarile,
seveda je tu še veliko odsluženih CD-jev, DVD-jev in podobne šare.
Zanima me, če je morda že kdo razmišljal kako bi se dalo to uporabiti, namesto da vržemo vse skupaj proč
kakšni nasveti, zamisli, povezave...?
seveda je tu še veliko odsluženih CD-jev, DVD-jev in podobne šare.
Zanima me, če je morda že kdo razmišljal kako bi se dalo to uporabiti, namesto da vržemo vse skupaj proč
kakšni nasveti, zamisli, povezave...?
bluefish ::
Če te zanima elektronika, potem lahko predvajalnike razstaviš in kaj narediš iz raznih motorčkov,...
Pred nekaj leti se je kar na nekaj forumih pisalo o sestavljanju majhnega vozečega se robota narejenega iz disketnega pogona ali pa dveh.
Pred nekaj leti se je kar na nekaj forumih pisalo o sestavljanju majhnega vozečega se robota narejenega iz disketnega pogona ali pa dveh.
roky999 ::
em na netu tut kroži da lahko sestaviš iz leče od dvdja laser ki je tako močan da počiš balon ipd.... imaš na youtubu...
Rok
Fave ::
Previdno z laserjem, ker lahko po hitrem postopku prideš ob vid ali pa si ga močno poslabšaš. Sploh s tako predelanim kot je to prikazano na youtube.
Rajši sestavi robota. Malo poguglaj, ni hudič, da se nebi kakj našlo.
Rajši sestavi robota. Malo poguglaj, ni hudič, da se nebi kakj našlo.
My mind's a hyper tool that fixes everything.
Azrael ::
Tisti film na YouTube je kretenizem per exelence, zadeva bo delalo ravno dovolj časa, da mogoče uspeš dobro zaj*bati sebe ali koga v bližini.
Še ena ideja.
Še ena ideja.
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22998 (10213) | Yossarian |
» | [Hi-Fi] - Debata: original CD vs CD-R (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 11184 (8580) | Quikee |
» | vezava potenciometraOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6026 (5920) | Spajky |
» | Par vprašanj glede pc moddingaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1327 (1237) | Gejmer |
» | Ideja za utišanje napajačaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1804 (1291) | Yacksy |