Forum » Omrežja in internet » MSN VIRUS 2nd part
MSN VIRUS 2nd part
Rok21 ::
Lp vsem skupaj!
Ko mi je uspelo izbrisati prejšnji msn virus, ki je pošiljal mojim kontaktom linke s končnico .mobi, mi je zadnjič eden izmed kontaktov javil, da je od mene prejel nek link www.frankencole.com. In sicer se med tem ko sem vpisan v msn oz. tudi ko me ni na msn-ju, virus vpiše z vzdevkom ki sem ga uporabljal mesece nazaj, in pošlje link. Če pa sem v msn vpisan me vrže ven in mi napiše, da se je nekdo vpisal v drugem računalniku. Od prejšnjega virusa nisem klikal več na te linke, tako da ne vem kje bi lahko virus dobil, saj imam posodbljen antivirus program, ki ne zazna nič. Prosim pomagajte!
Ko mi je uspelo izbrisati prejšnji msn virus, ki je pošiljal mojim kontaktom linke s končnico .mobi, mi je zadnjič eden izmed kontaktov javil, da je od mene prejel nek link www.frankencole.com. In sicer se med tem ko sem vpisan v msn oz. tudi ko me ni na msn-ju, virus vpiše z vzdevkom ki sem ga uporabljal mesece nazaj, in pošlje link. Če pa sem v msn vpisan me vrže ven in mi napiše, da se je nekdo vpisal v drugem računalniku. Od prejšnjega virusa nisem klikal več na te linke, tako da ne vem kje bi lahko virus dobil, saj imam posodbljen antivirus program, ki ne zazna nič. Prosim pomagajte!
Rippy ::
Sicer nevem kako ti msn virusi delujejo, samo možno da je to bil trojanc in ti je ukradu geslo in zdej se logira s x lokacije. Poskusi spremenit geslo če se še da.
scorpio28 ::
Točno tak Rippy. Do gesel pridejo ponavadi tako, da folk na nekih fejk straneh sprobava če ga je kdo blokiral na messengerju. To seveda ni mogoče preveriti - strani pa to nevednost uporabijo v svojo prid -> da dobijo uporabniško in geslo. Potem pa s msn naslovom pošiljajo linke, ki so ponavadi linki do virusov. Zato je rešitev v večini primerov taka kot je rekel Rippy -> Zamenjava gesla na MSN! Zamenjaš ga lahko tu!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: scorpio28 ()
Rok21 ::
Živjo!
Ja sej te fore z izbrisanimi kontakti poznam, sam jst svojga gesla pa upor. imena nism nikol nikamor napisu, pa tut na te razne linke od takrt nism več kliku, tko da ne vem od kje bi lahk staknu te trojance pa viruse.
Lp, Rok
Ja sej te fore z izbrisanimi kontakti poznam, sam jst svojga gesla pa upor. imena nism nikol nikamor napisu, pa tut na te razne linke od takrt nism več kliku, tko da ne vem od kje bi lahk staknu te trojance pa viruse.
Lp, Rok
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76270 (16911) | tilinho20 |
» | Kako odmrznit msn?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4630 (2347) | enxtip |
⊘ | Msn pošiljanje linkovOddelek: Pomoč in nasveti | 1091 (702) | c0dehunter |
» | Po MSN-ju pošiljam linke do virusovOddelek: Pomoč in nasveti | 2290 (1629) | zee |
» | MSN Massenger problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1170 (1073) | jan01 |