Forum » Programska oprema » media player zahteva codec
media player zahteva codec
lastovka_26 ::
Imam Windows Vista in v Media Playerju mi ne odpre posnetkov, ki sem jih prenesla s kamere. Zahteva določen codec, ko dam možnost, da najde codec na internetu, pa ga ne najde. A kdo ve, kateri codec je to, in kje se ga downloadat? Sicer imam naložen že bs player, vcl player, klite275 in ne pomaga, ne odpre posnetkov s kamere.
Hvala za odgovore!
Hvala za odgovore!
Han ::
Za kakšno kamero gre? Pri JVC npr., ki snema na trdi disk, datoteki samo spremeniš končnico v MPG in lahko gledaš...
Highlag ::
Obstaja en programček G-spot, s katerim odpreš datoteko, on ti pa napiše kateri codec rabiš. Potem codec poiščeš na spletu. Žal takole na daljavo ne morem ugotoviti kaj ti manjka.
G-spot: G-spot
Mogoče pa lahko poizkusiš tudi VLC player, ki ima podporo za vse mogoče kodeke že vgrajeno. Vsaj meni je zaenkrat še vse odprl.
Tule: VLC
G-spot: G-spot
Mogoče pa lahko poizkusiš tudi VLC player, ki ima podporo za vse mogoče kodeke že vgrajeno. Vsaj meni je zaenkrat še vse odprl.
Tule: VLC
Never trust a computer you can't throw out a window
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Highlag ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtokamera videi se nočejo predvajatiOddelek: Pomoč in nasveti | 2390 (2025) | alese |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17403 (10288) | GrimReaper |
» | Noben kodek ne ustrezaOddelek: Zvok in slika | 1709 (1371) | Mr_Globus |
» | Zvok ne dela v tv ripuOddelek: Zvok in slika | 1169 (1060) | CaqKa |
» | Kateri codec pack uporabljate?Oddelek: Zvok in slika | 2707 (2405) | Cokolesnik |