» »

Dva monitorja

Dva monitorja

matejo1234 ::

Pozdravljeni.
Vem da je bilo na to temo že kar neki napisanega, a se mi je pojavilo nekaj problemov in mislim, da je smiselno odpreti novo temo.

Situacija je sledeča:
Na kišto staro 4 leta hočem priklopit dva monitorja. Na AGP imam Radeona 9600se, na PCI sem pa dal ATI 3D rage II + PCI. Postopek sem izpeljal, kot je navedeno v tem fotumu Nakar se mi pojavita dva problema. Windowsi xp sicer prepoznajo grafično kartico na PCI-ju, vendar nikjer na netu ne dobim drajverju za to kartico za xp-je (samo za 98 in ME) In drugi problem je, da v prej omenjenem forumu piše, da je treba namestiti detonatorje za grafično kartico a jaz jih za ATI Radeona 9600 nikjer ne dobim ;( mogoče kdo ve kje jih bi lahko dobil?
Na spletni strani sem preveru, če bi kombinacija teh dveh kartic delala in napiše, da bi moglo delat.
Prosil bi za kak nasvet kako lahko izpeljem zadevo, da bo delovala.
Na kartico na AGP imam priklopljen 19" monitor na PCI pa skušam vsposobiti 17" monitor.

kixs ::

Kupis kaksno malo novejso graficno na AGP-ju, ki ima ze sama dva izhoda in mas resen problem.

Sicer pa obvezno najprej namesti driverje za PCI kartico. Potem pa ne potrebujes nobenih posebnih detonatorjev (to so Nvidia driverji), ker vse nastavis v Display Settings od Windows. Oz ima tudi ATI vse te nastavitve.

lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kixs ()

ender ::

Za Rage II na XPjih ne rabiš gonilnikov, ker so že vključeni. Priklopi oba monitorja, in bi se ti morala pojaviti v Nadzorni Plošči, med nastavitvami zaslonov.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.

intelček ::

rad bi zdruzil na asus 8800gts(640rama) dva monitorja:
BENQ FP 767 15"
NEOVO H-W22 22"
win xp sp3
kaj moram narediti, kaksn program rabim. prvic bi to naredu in tut blage veze nimam. ce mi kdo prosim svetuje
airsoft

bluefish ::

to lahko delaš preko nVidia Control Panela, za več opcij pa uporabi program Ultramon.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
19318953 (12469) Ursus
»

dual monitor

Oddelek: Pomoč in nasveti
232957 (2323) kunigunda
»

Izbira grafične glede na konfiguracijo

291837 (1329) Jan987
»

Katero graficno kartico uporabljate? (strani: 1 2 3 4 )

18711882 (8418) mtosev
»

priklopitev dveh crt monitorjev (ati radeon 9100 agp)

121692 (1546) monaghz

Več podobnih tem