Forum » Pomoč in nasveti » zunanji disk
zunanji disk
T-Mac ::
zanima me to, racunalnik mi dela supr, ko pa priklopim zunanji disk mi racunalnik zmrzen ali ce je ze priklopljen ka hodim v win xp mi zamrzne ze ko se nism v windowsih?
solatko ::
Nekaj je narobe ali z USB priklopom, ali z zunanjim diskom (poizkusi na drugem računalniku), drugič pa napiši malo več podatkov, pa na jezik malo pazi, da se bo dalo čitat.
zivjo, sorry za zamudo :)
bom popazil kolikor se bo dalo :)
no ta zunanji disk sem priklopil na drug computer in dela super, na mojem pa ko ga priklapljam ko sem ze v windowsih mi zamrzne
ce pa je ze priklopljen ko hodim v windowse mi ze prej zamrzne preden pridem notri v windowse
kaj bi bilo to?
nekaj pomoje z racunalnikom?
lp
bom popazil kolikor se bo dalo :)
no ta zunanji disk sem priklopil na drug computer in dela super, na mojem pa ko ga priklapljam ko sem ze v windowsih mi zamrzne
ce pa je ze priklopljen ko hodim v windowse mi ze prej zamrzne preden pridem notri v windowse
kaj bi bilo to?
nekaj pomoje z racunalnikom?
lp
Osnovna plošča
Tip procesorja DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+
Ime osnovne plošče Biostar NF4UL-A9 (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 1 XGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)
Ime modula Patriot Memory PSD1G400
dual channel
To je to, pa sorry za zamudo, prazniki :) Vesel božič in srečno novo leto 2009
Tip procesorja DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+
Ime osnovne plošče Biostar NF4UL-A9 (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 1 XGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)
Ime modula Patriot Memory PSD1G400
dual channel
To je to, pa sorry za zamudo, prazniki :) Vesel božič in srečno novo leto 2009
solatko ::
Poizkusi zbrisat vse USB gonilnike in potem počakaj, da ti windows na novo naloži gonilnike, ti so namreč v OS. Včasih pomaga, če ne bo nič bolje, ti ostane samo to, da nabaviš PCI USB ploščico, ta ima namreč svoje gonilnike in ti sigurno delajo v redu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čuden zagon in počasen BIOS (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 9697 (8673) | Amadeuss |
» | Zunanji trdi disk errorOddelek: Pomoč in nasveti | 2771 (2513) | Pentium |
» | Windows se ne zažene zaradi zunanjega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3261 (2641) | ManDriver |
» | zunanji disk, težaveOddelek: Strojna oprema | 1263 (1117) | tv6865 |
» | "Zmrzovanje" računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 826 (739) | mala lady |